100% SPEEDLAB Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RIDECAMP - čierna

100% SPEEDLAB Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RIDECAMP - čierna

100% SPEEDLAB Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RIDECAMP - čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

100% SPEEDLAB Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RIDECAMP - čierna - popis produktu

Šortky Ridecamp All Mountain poskytujú výnimočný výkon a pohodlie, ktoré vás udrží na cestách dlhšie. Ridecamp je vybavený základnými funkciami a má čistý dizajn. -Polyesterová 2-smermi mechanicky strečová keprová tkanina DWR -Strečová sieťovina s nastaviteľným zapínaním v páse -Vrecko na suchý zips a vrecko na zips na zabezpečenie základných vecí -Reflexná páska pre lepšiu viditeľnosť BENEFIT: sieťové zóny, nastaviteľný obvod pásu, VLASTNOSTI: priedušné, komfortné, elastické, VYUŽITIE: MTB, PREVEDENIE: 2x bočné vrecko na zips, reflexné prvky, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: DWR, Polyester, POHLAVIE: pánske

Produkt 100% SPEEDLAB Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RIDECAMP - čierna patrí do skupiny produktov Krátke nohavice, je v ponuke značky 100% Speedlab, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

Tento produkt nájdete v skupine Nohavice na traky, patrí pod značku 100% Speedlab, veľkosť odpovedá označeniu M, farebné prevedenie je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný male.

Produkt 100% SPEEDLAB Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RIDECAMP - čierna patrí do skupiny produktov Cyklistické nohavice, je v ponuke značky 100% Speedlab, je vyrobený vo veľkosti M, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

100% SPEEDLAB Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RIDECAMP - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
Značka100% Speedlab
VeľkosťM
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

100% SPEEDLAB Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RIDECAMP - čierna - história ceny a dostupnosti

100% SPEEDLAB Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RIDECAMP - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

100% SPEEDLAB Cyklistické nohavice krátke bez trakov - RIDECAMP - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?