10 pravd a spousta odvahy #29611

10 pravd a spousta odvahy #29611

10 pravd a spousta odvahy #29611

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 10,87 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

10 pravd a spousta odvahy - popis produktu

Elektronická kniha 10 pravd a spousta odvahy:S opravdovými přáteli můžete žít několik životů najednou. Volné pokračování bestselleru 10 rande naslepo. Olivie je premiantka, ale teď jí kvůli jednomu malému přešlapu hrozí, že nedokončí střední školu. Má týden, aby vše napravila – a zároveň musí celý průšvih utajit před svou rodinou. Dokáže Olivie skrýt, že musí dobrovolničit na golfovém hřišti, i když jí máma dala do mobilu sledovací aplikaci? Mohlo by to vyjít… pokud Charlie, Wes a Sophie přistoupí na její trhlý plán a s pomocí jejího telefonu budou předstírat, že jsou ona.

Produkt 10 pravd a spousta odvahy #29611 patrí do skupiny produktov Elektronické knihy, patrí značke Cooboo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Knihy pre deti, patrí značke Cooboo, nájdete ho v e-shope Alza.sk.

Produkt 10 pravd a spousta odvahy #29611 je možné nájsť medzi produktmi v skupine E-knihy pre deti, je v ponuke značky Cooboo v ponuke e-shopu Alza.sk.

10 pravd a spousta odvahy - parametre produktu

10 pravd a spousta odvahy - história ceny a dostupnosti

10 pravd a spousta odvahy - ďalšie zaujímavé produkty

10 pravd a spousta odvahy - ako nakúpiť najvýhodnejšie?