046045 DR Kúzelnícky klobúk - sada 150 trikov

046045 DR Kúzelnícky klobúk - sada 150 trikov

046045 DR Kúzelnícky klobúk - sada 150 trikov

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 33,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

046045 DR Kúzelnícky klobúk - sada 150 trikov - popis produktu

Priprav sa na dobrodružstvo plné kúziel a mágie so skvelou sadou Magický kúzelnícky klobúk! Máš tu jedinečnú možnosť objaviť v sebe kúzelníka a učariť úžasné kúzla, ktoré ohromia všetkých, ktorých poznáš. Táto sada ťa zavedie do sveta mágie a zábavy. Magický kúzelnícky klobúk je vybavený tajnou priehradkou, ktorá umožňuje predmety zmiznúť a znova sa objaviť ako zázrakom. Ukáž tvojím divákom prázdny klobúk a potom ich prekvap nečakaným objavením zajačika alebo iného predmetu.Súčasťou tejto sady je viac ako 150 rôznych trikov a ľahko zrozumiteľné pokyny, ktoré ťa postupne naučia, ako ich vykonať. To všetko a oveľa viac ťa čaká v balení plnom zábavných a vzrušujúcich rekvizít potrebných pre kúzelnícke triky.Hračka je vhodná pre deti od 6 rokov.Posuň hranice svojej predstavivosti, zaži vzrušenie z vlastnej kúzelníckej show a objav v sebe skutočného kúzelníka s našou sadou Magický kúzelnícky klobúk.Obsah balenia:Magická trubicaMagické lanoDiskČarovný plyšový zajačikNádoba na magické minceÚžasne plávajúca trubicaEllis prsteneSpojovacie krúžkyKarty v tvare banánuMagické kartyNaprstkiKúzelná paličkaMagické guleNávod**5 dôvodov, prečo si kúpiť Magický kúzelnícky klobúk**1. **Viac ako 150 trikov:** S touto sadou sa nikdy nebudeš nudiť. Či už si začiatočník alebo skúsený kúzelník, vždy nájdeš niečo nové, čo sa môžeš naučiť a predviesť.2. **Ľahko zrozumiteľné pokyny:** Nezáleží na tom, či si začiatočník alebo skúsený kúzelník. Pokyny sú jasné, prehľadné a jednoduché.3. **Tajná priehradka:** Vďaka tajnej priehradke môžeš nechať predmety zmiznúť a zase sa objaviť. To zabezpečí, že tvoje triky budú vždy ohromujúce!4. **Zábavné rekvizity:** V balení nájdeš všetky potrebné rekvizity pre vytvorenie úžasnej kúzelníckej show.5. **Online inštruktážne video:** Okrem pokynov v balení dostaneš aj prístup k online inštruktážnemu videu, kde môžeš vidieť, ako sa triky vykonávajú v praxi.Videonávod:Firma Hanky Panky vytvorila pre každý trik univerzálny a zároveň skutočne podrobný videonávod. Stránku s videonávodmi nájdete hneď na prvej strane priloženej používateľskej príručky spolu s prihlasovacími údajmi (prihlasovacie údaje sú unikátne pre každý produkt firmy Hanky Panky). Po zadaní stránky do vyhľadávača stačí zadať prihlasovacie údaje z príručky a zvoliť si podľa obrázka produkt s ktorým by ste chceli trik vykonať. Niektoré súčasti sa dajú využiť niekoľkými rozličnými spôsobmi, takže môžu obsahovať viacero rozličných videonávodov.Rozmer balenia: dĺžka: 22,5 cmšírka: 16,5 cmvýška: 26 cm

Staňte sa skutočným iluzionistom a vytiahnite zajačika z klobúka! Nechajte predmety objavovať sa a miznúť!

Tento produkt sa nachádza v kategórii Kreatívne hračky, vyrába ho značka DR, Toys Group, nájdete ho v e-shope Najlepsiehracky.sk, Darcekovy-raj.sk.

Produkt 046045 DR Kúzelnícky klobúk - sada 150 trikov má EAN kód 8854019046045.

046045 DR Kúzelnícky klobúk - sada 150 trikov - parametre produktu

046045 DR Kúzelnícky klobúk - sada 150 trikov - história ceny a dostupnosti

046045 DR Kúzelnícky klobúk - sada 150 trikov - ďalšie zaujímavé produkty

046045 DR Kúzelnícky klobúk - sada 150 trikov - ako nakúpiť najvýhodnejšie?