Zvlhčovač vzduchu Espa Hydro SPA 004, 3,5 l

Zvlhčovač vzduchu Espa Hydro SPA 004, 3,5 l

Zvlhčovač vzduchu Espa Hydro SPA 004, 3,5 l

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zvlhčovač vzduchu Espa Hydro SPA 004, 3,5 l - popis produktu

Náš šikovný zvlhčovač vzduchu okamžite zisťuje teplotu a vlhkosť. Vďaka svojej veľmi tichej prevádzke bude dokonalým riešením pre zabezpečenie čerstvého, vlhkého vzduchu počas spánku. Jeho použitie je bezpečné. Automaticky sa vypne, keď dôjde voda v nádrži. Vo vašej izbe si s ním urobíte fantastickú atmosféru. Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu s LCD displejom a modrým podsvietením bude dobre fungovať v miestnostiach do 40 m2. Dokonale reguluje úroveň vlhkosti v miestnosti, čo je obzvlášť dôležité počas vykurovacej sezóny. Umožňuje 11,5 hodiny nepretržitej prevádzky bez doplňovania nádrže, s výkonom pary: 300 ml / hod. Má 4 úrovne vypúšťania pary a funkciu automatického vypnutia po vyprázdnení nádoby + alarm.Parametre:je mimoriadne tichý - ideálny do spálnepočet úrovní výkonu: 4farba: bielo-modrápríkon: 25Wobjem nádrže na vodu: 3,5 litratyp zvlhčovača: ultrazvukovýšírka: 17 cmvýška: 30 cmnapájanie: sieťovéručné nastavenie úrovne vypúšťania paryLCD displej s modrým podsvietenímdynamická detekcia a obraz teploty a vlhkostiEHA004/85098000

Produkt Zvlhčovač vzduchu Espa Hydro SPA 004, 3,5 l patrí do skupiny produktov Zvlhčovače vzduchu od značky Esperanza v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Čističky vzduchu, vyrába ho značka Esperanza, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Zvlhčovač vzduchu Espa Hydro SPA 004, 3,5 l - parametre produktu

Zvlhčovač vzduchu Espa Hydro SPA 004, 3,5 l - história ceny a dostupnosti

Zvlhčovač vzduchu Espa Hydro SPA 004, 3,5 l - ďalšie zaujímavé produkty

Zvlhčovač vzduchu Espa Hydro SPA 004, 3,5 l - ako nakúpiť najvýhodnejšie?