Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519Nat

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519Nat

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519Nat

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519Nat - popis produktu

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519NatS časovačomSo zmenou farbyAutomatické vypnutieDekoratívneUltrazvukový zvlhčovač drevaDekoratívny zvlhčovač miestnostiNajmä v chladnejších mesiacoch roka znamená suchý vykurovací vzduch príliš nízku vlhkosť v miestnosti. Tento dekoratívny zvlhčovač vzduchu môže pomôcť. Pomocou ultrazvuku sa voda v nádrži nechá vibrovať a premení sa na hmlu, ktorá obohatí vzduch v miestnosti o vlhkosť. Difuzér môžete navyše naplniť rôznymi éterickými olejmi, aby ste doma vytvorili príjemnú vôňu. Optickým vrcholom je LED osvetlenie so 7 farbami, ktoré môžu svietiť striedavo alebo stále.vlastnostiS ultrazvukom: Malý zvlhčovač odparuje vodu a oleje obsiahnuté v nádrži pomocou ultrazvuku - beží ticho a sotva počuteľne - je možné ho použiť s vôňou alebo bez nejSo zmenou farby: Integrované LED osvetlenie so 7 rôznymi farbami - Svietiace striedavo alebo plynulo nastaviteľné - Difúzor je možné na želanie použiť aj bez svetlaS časovačom: ako prevádzkový čas je možné zvoliť 1 hodinu, 3 hodiny alebo 6 hodín - s automatickým vypnutím, keď čas vyprší alebo je nádrž na vodu prázdnaDekoratívne: izbový zvlhčovač vzduchu so vzhľadom prírodného dreva - elegantný dizajn sa nenápadne hodí do každého interiéru - ideálne do spálne, detskej izby, detskej izby alebo obývacej izbyDetaily: Difúzor vytvára jemnú studenú hmlu - Nádrž na vodu s objemom približne 300 ml - Kompletne vyrobené z plastu - Celkové rozmery V x Š x H: cca 15 x 17 x 17 cmUltrazvukový zvlhčovač v drevenom vzhľadeBehá takmer nehlučne vďaka ultrazvukuMôže byť použitý s alebo bez vôneLED osvetlenie so 7-násobnou zmenou farby1, 3 alebo 6 hodinový časovačAutomatické vypnutie, keď je nádrž prázdnaobsah1x zvlhčovač vzduchu vo farbe podľa vášho výberuAromatický difuzér so zmenou farbyCelková veľkosť V x Š x H: cca 15 x 17 x 17 cmObjem nádrže: cca 300 mlDĺžka napájacieho kábla: približne 1,8 metraVáži iba cca 0,5 kgVyrobené z plastu s dreveným vzhľadom10022519rd

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zvlhčovače vzduchu od značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519Nat je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čističky vzduchu, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Ultrazvukové čističky, patrí značke RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519Nat - parametre produktu

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519Nat - história ceny a dostupnosti

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519Nat - ďalšie zaujímavé produkty

Ultrazvukový zvlhčovač vzduchu Wood RD2519Nat - ako nakúpiť najvýhodnejšie?