Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 Vaupure

Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 Vaupure

Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 Vaupure

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 Vaupure - popis produktu

Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 VaupureInnovaGoods ponúka najnovšie veci pre váš domov, ako je napríklad  InnovaGoods Vaupure dobíjateľný ultrazvukový zvlhčovač! Objavte širokú škálu vysoko kvalitných výrobkov, ktoré vynikajú svojou funkčnosťou, efektivitou a inovatívnym dizajnom: osvetlenie, sklady, dekorácie, klimatizácia, záhrada, domáce zvieratá, čistenie atď.Nabíjateľný ultrazvukový zvlhčovač, ktorý reguluje hladinu vlhkosti v atmosfére, podporuje správne dýchanie, zlepšuje kvalitu spánku a hydratáciu pokožky. Pretože je ultrazvukový, je oveľa tichší a keďže nefunguje s horúcim vzduchom, je bezpečnejšie ho používať. Jeho prenosný bezdrôtový dizajn umožňuje ľahké použitie a umiestnenie kamkoľvek. Automaticky sa vypne po 9 hodinách prevádzky alebo pri nedostatku vody. Môže sa plniť otvorom v nádrži alebo zhora, čo je oveľa pohodlnejšie. Ideálne do spální, kancelárií, obývacích izieb atď. Odporúča sa použitie destilovanej vody bez pridania vôní alebo aromatických olejov.Parametre:Materiál: ABS, PP, silikónOriginálny a prenosný dizajnTyp: elektrické, nabíjateľné, bezdrôtovýUltrazvuk: tichýZaťaženie USB: obsahuje kábel USB až micro USBMäkké nočné svetloObjem: 1 l2 spôsoby vyplneniaSprej: 30-50 ml / hLED kontrolka nabíjaniaPribližne. rozsah: 8 hObsahuje náhradné diely: 4 bavlnené filtreĽahko sa čistí a udržuje: odporúča sa použitie destilovanej vodyAutomatické vypnutie: 9 hBatéria: 3,7 V / 3000 mAhDC 5 V / 2 APríkon: 2 WPribližne. rozmery: 11 x 16,5 x 11 cmBalenie a príručka v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina , Ruština a lotyština)VO103205

Produkt Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 Vaupure je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zvlhčovače vzduchu od značky InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Čističky vzduchu, vyrába ho značka InnovaGoods, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 Vaupure patrí do skupiny produktov Ultrazvukové čističky, patrí značke InnovaGoods v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 Vaupure - parametre produktu

Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 Vaupure - história ceny a dostupnosti

Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 Vaupure - ďalšie zaujímavé produkty

Dobíjací ultrazvukový zvlhčovač vzduchu InnovaGoods 3205 Vaupure - ako nakúpiť najvýhodnejšie?