Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9

Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9

Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9 - popis produktu

Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9 Správne zvlhčený vzduch znamená voľné dýchanie, krásnu pokožku a zdravý spánok!Aby sme vám poskytli optimálnu úroveň vlhkosti vo vybranej miestnosti, náš ultrazvukový zvlhčovač NU9 ATMO môže pracovať až 11 hodín (s plnou nádržou - 4l). Má tiež ionizátor , snímač vlhkosti a indikátor teploty vzduchu. Je tiež veľmi efektívny, energeticky úsporný a tichý a mimoriadne pohodlný na používanie :všetky dostupné parametre a nastavenia sú viditeľné na čitateľnom LCD displeji,programovanie zvlhčovača je možné vďaka dotykovému panelu a priloženému diaľkovému ovládaniu,široký rozsah regulácie úrovne vlhkosti (45% - 90%) vám umožňuje prispôsobiť prístroj aktuálnym potrebám a podmienkam v miestnosti,funkcia TIMER je k dispozícii (programuje sa v rozsahu od 1 do 12 hodín ) a režim nočnej prevádzky,keď je nádrž na vodu prázdna, stroj sa automaticky vypne. Ultrazvukovým zvlhčovačom NU9 ATMO zaistíte pohodlie celej rodiny . Ultrazvuk vytvorí jemnú hmlu, vstavaný ionizátor dodatočne vyčistí zvlhčený vzduch a zníži množstvo baktérií v ňom prítomných. Originálny moderný štýl prístroja určite poteší vaše oči!ŠPECIFIKÁCIA :LCD displej zobrazuje vlhkosť, teplotu a časovačnočný režimvstavaný ionizátor vzduchuširoký rozsah regulácie vlhkosti: 45% - 90%snímač vlhkostiovládanie: - dotykový panel + diaľkové ovládanieľahká obsluhaautomatické vypnutie pri nedostatku vodyčasovač: 12 hodínkapacita: 4lúčinnosť: 360 ml / hkapacita zariadenia pre izbu do 35 m2pracovný čas s plnou nádobou na vodu ~ 11 hodínvýkon: 28 WEAN: 5908277384944

Produkt Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9 patrí do skupiny produktov Zvlhčovače vzduchu od značky Eldom v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Čističky vzduchu, vyrába ho značka Eldom, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9 patrí do skupiny produktov Ultrazvukové čističky, patrí značke Eldom v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9 - parametre produktu

Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9 - história ceny a dostupnosti

Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9 - ďalšie zaujímavé produkty

Ultrazvukový zvlhčovač Eldom ATMO-NU9 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?