Najväčšia ponuka produktov je dostupná od značiek Manu cafe, LAVAZZA, Upraženo.cz, Apecafé, APe, Kimbo, Coffeespot, SEGAFREDO, Café Cult, Julius Meinl, Nestlé, Sencor, Segafredo Zanetti, Corsini, ŠTRBSKÉ PRESSO, LUCAFFÉ, FAIROBCHOD, De'Longhi, JULIETTA, Jacobs, DE LONGHI, L'OR, Zlaté Zrnko, Veronia alebo Tchibo. Všetky značky
APe Káva Nostalgia 1000 g | | Káva Nostalgia je veľmi jemná káva arabika. Kávu podobnej receptúry si pán a pani Pejškovi, zakladatelia pražiarne APE, pripravovali už pred viac ako 20 rokmi. Teraz je čas podeliť sa o ňu aj s vami. Je veľmi jemná, aby vás nechala myslieť na to
APe Káva Brazília Santos 500 g | | Brazílska káva sa vyskytuje takmer iba pod označením Santos (niektoré menej kvalitné druhy sa označujú Rio) podľa exportného prístavu. Pod týmto názvom sa môžu ukrývať výborná zrnká, rovnako tak ako menej kvalitné druhy často používané na
APe Káva Mexiko 1000 g | | Kvalitnú mexickú kávu môžeme prirovnať k ľahšiemu bielemu vínu - telo je ľahké, s príjemnou aciditou. Chuť je čistá, jemná, nie príliš horká - mierne, príjemne kyslá (podobne ako napr. Kávy z Costa Ricy). U káv z oblasti Chiapas ležiace pri
APe Káva Malawi 250 g | | Káva tu rastie na plantážach asi 1000 m nad morom, jej zrno nie je typicky zelené, ale ľahko namodralé. Po upražení je káva veľmi príjemne výrazná a aromatická. Chuť je plná, mierne sladkastá s tónmi čokolády a ľahkou ovocnou kyslosťou. | | Typ: Zrnková
APe Káva Malawi 1000 g | | Káva tu rastie na plantážach asi 1000 m nad morom, jej zrno nie je typicky zelené, ale ľahko namodralé. Po upražení je káva veľmi príjemne výrazná a aromatická. Chuť je plná, mierne sladkastá s tónmi čokolády a ľahkou ovocnou kyslosťou. | | Typ: Zrnková
APe Káva Malawi 500 g | | Káva tu rastie na plantážach asi 1000 m nad morom, jej zrno nie je typicky zelené, ale ľahko namodralé. Po upražení je káva veľmi príjemne výrazná a aromatická. Chuť je plná, mierne sladkastá s tónmi čokolády a ľahkou ovocnou kyslosťou. | | Typ: Zrnková
APe Káva Etiópia Sidamo 500 g | | Káva Sidamo je pestovaná v regióne Sidamo, nachádzajúcom sa v južnej časti Etiópie blízko hlavného mesta Addis Ababa. Región je zodpovedný za najväčšiu kávovú produkciu v celej krajine. V minulosti bolo Sidamo hlavnou oblasťou Kráľovstva Sidama,
APe Káva India Plantation A 250 g | | Podľa oblasti a druhu v nej môžeme nájsť korenené (káva je tu často pestovaná spoločne s korením), orieškové, ovocné aj čokoládové tóny. | | India má osem hlavných pestovateľských oblastí, všetky sú na juhu krajiny - najznámejšie sú Baba
APe Káva India Plantation A 500 g | | Podľa oblasti a druhu v nej môžeme nájsť korenené (káva je tu často pestovaná spoločne s korením), orieškové, ovocné aj čokoládové tóny. | | India má osem hlavných pestovateľských oblastí, všetky sú na juhu krajiny - najznámejšie sú Baba
APe Káva Kolumbia Supremo 500 g | | Do Kolumbie prišla káva z Venezuely v druhej polovici 18. storočia. Kávovníkom sa na kolumbijských pohoriach zvaných Cordillery skvele darí a dnes tu rastie asi 12% svetovej produkcie kávy, čo ju radí na druhé miesto hneď po Brazílii (35%). Väčšina
APe Káva Etiópia Sidamo 250 g | | Káva Sidamo je pestovaná v regióne Sidamo, nachádzajúcom sa v južnej časti Etiópie blízko hlavného mesta Addis Ababa. Región je zodpovedný za najväčšiu kávovú produkciu v celej krajine. V minulosti bolo Sidamo hlavnou oblasťou Kráľovstva Sidama,
APe Káva Kolombia Supremo 1000 g | | Do Kolumbie prišla káva z Venezuely v druhej polovici 18. storočia. Kávovníkom sa na kolumbijských pohoriach zvaných Cordillery skvele darí a dnes tu rastie asi 12% svetovej produkcie kávy, čo ju radí na druhé miesto hneď po Brazílii (35%)
APe Káva Brazília Santos 250 g | | Brazílska káva sa vyskytuje takmer iba pod označením Santos (niektoré menej kvalitné druhy sa označujú Rio) podľa exportného prístavu. Pod týmto názvom sa môžu ukrývať výborná zrnká, rovnako tak ako menej kvalitné druhy často používané na
APe Káva Etiópia Sidamo 1000 g | | Káva Sidamo je pestovaná v regióne Sidamo, nachádzajúcom sa v južnej časti Etiópie blízko hlavného mesta Addis Ababa. Región je zodpovedný za najväčšiu kávovú produkciu v celej krajine. V minulosti bolo Sidamo hlavnou oblasťou Kráľovstva Sidama,
APe Káva Kolumbia Supremo 250 g | | Do Kolumbie prišla káva z Venezuely v druhej polovici 18. storočia. Kávovníkom sa na kolumbijských pohoriach zvaných Cordillery skvele darí a dnes tu rastie asi 12% svetovej produkcie kávy, čo ju radí na druhé miesto hneď po Brazílii (35%). Väčšina
APe Káva India Monsooned Malabar 250 g | | Táto káva je jednou z niekoľkých málo druhov, ktoré sú spracované iným spôsobom ako je obvyklé a to z nej robí veľmi cenenú zvláštnosť z pobrežnej oblasti Malabar. | | Ojedinelá a nevšedná je záverečná fáza pri spracovaní zŕn, ktorá
APe Káva India Monsooned Malabar 1000 g | | Táto káva je jednou z niekoľkých málo druhov, ktoré sú spracované iným spôsobom ako je obvyklé a to z nej robí veľmi cenenú zvláštnosť z pobrežnej oblasti Malabar. | | Ojedinelá a nevšedná je záverečná fáza pri spracovaní zŕn,
APe Káva India Monsooned Malabar 500 g | | Táto káva je jednou z niekoľkých málo druhov, ktoré sú spracované iným spôsobom ako je obvyklé a to z nej robí veľmi cenenú zvláštnosť z pobrežnej oblasti Malabar. | | Ojedinelá a nevšedná je záverečná fáza pri spracovaní zŕn,
APe Káva India Plantation A 1000 g | | Podľa oblasti a druhu v nej môžeme nájsť korenené (káva je tu často pestovaná spoločne s korením), orieškové, ovocné aj čokoládové tóny. | | India má osem hlavných pestovateľských oblastí, všetky sú na juhu krajiny - najznámejšie sú Baba
APe Káva Honduras 500 g | | Najdôležitejšie plantáže sú v oblastiach Santa Barbara, Santa Rosa de Copan a La Paz. Ako nám napovedá veľké rozpätie v polohách, kde je káva pestovaná (cca 300 - 1500 m nm), tak môžeme nájsť mnoho akosťou Hondurasské kávy. Káva z vysokých polôh
APe Káva Bolívia Cooperativa Mejillones 250 g | | Hlavné pestovateľské oblasti v Bolívii sa nachádza v blízkosti miest La Paz a Santa Cruz, ďalej potom v údolí rieky Beni a v oblasti blízko mesta Chocobamba. Káva sa tu pestuje vo veľkých nadmorských výškach a väčšina jej je
APe Káva Hondurasu 250 g | | Najdôležitejšie plantáže sú v oblastiach Santa Barbara, Santa Rosa de Copan a La Paz. Ako nám napovedá veľké rozpätie v polohách, kde je káva pestovaná (cca 300 - 1500 m nm), tak môžeme nájsť mnoho akosťou Hondurasské kávy. Káva z vysokých polôh
APe Káva Honduras 1000 g | | Najdôležitejšie plantáže sú v oblastiach Santa Barbara, Santa Rosa de Copan a La Paz. Ako nám napovedá veľké rozpätie v polohách, kde je káva pestovaná (cca 300 - 1500 m nm), tak môžeme nájsť mnoho akosťou Hondurasské kávy. Káva z vysokých polôh
APe Káva Peru Grade 1 250 g | | Vďaka svojmu jemnému charakteru sa peruánska káva často používa na miešanie espresso zmesí, French roast a ako základ ochutenej kávy. Dobrú kávu môžeme nájsť vysoko v Andách v údolí Chanchamayo (približne 200 km severne od hlavného mesta Lima) a
APe Káva Peru Grade 1 1000 g | | Vďaka svojmu jemnému charakteru sa peruánska káva často používa na miešanie espresso zmesí, French roast a ako základ ochutenej kávy. Dobrú kávu môžeme nájsť vysoko v Andách v údolí Chanchamayo (približne 200 km severne od hlavného mesta Lima) a
APe Káva Peru Grade 1 500 g | | Vďaka svojmu jemnému charakteru sa peruánska káva často používa na miešanie espresso zmesí, French roast a ako základ ochutenej kávy. Dobrú kávu môžeme nájsť vysoko v Andách v údolí Chanchamayo (približne 200 km severne od hlavného mesta Lima) a
APe Káva Guatemala SHB EP 500 g | | V chuti tejto kávy môžete nájsť pečené gaštany, kakao a zelené jablko. Guatemala patrí k významným oblastí pestovateľov kávy v Strednej Amerike. Je to dané nielen skvelým podnebím pre pestovanie kávy, ale aj výbornými pôdnymi podmienkami
APe Káva Papua a Nová Guinea 500 g | | Plantáž Sigri, odkiaľ pochádza aj káva „Sigri“, obsahuje iba tie najlepšie odrody arabík ako je Arusha a Typica. Tieto odrody kávovníkov produkujú oveľa jemnejšiu kávu ako ostatné druhy arabík pestované v Papui Novej Guinei. | | Kontrola
APe Káva Papua a Nová Guinea 1000 g | | Plantáž Sigri, odkiaľ pochádza aj káva „Sigri“, obsahuje iba tie najlepšie odrody arabík ako je Arusha a Typica. Tieto odrody kávovníkov produkujú oveľa jemnejšiu kávu ako ostatné druhy arabík pestované v Papui Novej Guinei. | | Kontrola
APe Káva Papua a Nová Guinea 250 g | | Plantáž Sigri, odkiaľ pochádza aj káva „Sigri“, obsahuje iba tie najlepšie odrody arabík ako je Arusha a Typica. Tieto odrody kávovníkov produkujú oveľa jemnejšiu kávu ako ostatné druhy arabík pestované v Papui Novej Guinei. | | Kontrola
APe Espresso America Blend 250 g | | Zmes káv America Blend vzniká miešaním 3 druhov 100% arabík. Dominikánska republika tvorí polovicu receptúry, zvyšné dve kávy sú obsiahnuté vo štvrtinový pomere a jedná sa o arabiky Peru a Kuba. | | Dohromady tvorí zmes, ktorá vášmu espressu
APe Espresso America Blend 1000 g | | Zmes káv America Blend vzniká miešaním 3 druhov 100% arabík. Dominikánska republika tvorí polovicu receptúry, zvyšné dve kávy sú obsiahnuté vo štvrtinový pomere a jedná sa o arabiky Peru a Kuba. | | Dohromady tvorí zmes, ktorá vášmu espressu
APe Espresso India Blend 1000 g | | Jedná sa o zmes troch arabík - monzúnová India Malabar, India Plantation A a India Plantation B. Je skvele krémová, chuťovo vyvážená, nie príliš kyslá, vonia po kakau a dochuť sa stráca v čokoláde. | | Typ: Zrnková káva. | | *fotografie sú iba
APe Espresso No.1 250 g | | V tejto zmesi sa snúbi chuť vybraných latinskoamerických arabík s indickou Robustou, ktorá patrí k tým najlepším. Jej chuť je vyvážená, skôr jemnejšia, s náznakom acidity. Aróma je plná, ovocná a oriešková. | | Vyváženosť zmesi je vďaka pomeru: 2/3
APe Espresso No.1 1000 g | | V tejto zmesi sa snúbi chuť vybraných latinskoamerických arabík s indickou Robustou, ktorá patrí k tým najlepším. Jej chuť je vyvážená, skôr jemnejšia, s náznakom acidity. Aróma je plná, ovocná a oriešková. | | Vyváženosť zmesi je vďaka pomeru: 2/3
APe Espresso No.1 500 g | | V tejto zmesi sa snúbi chuť vybraných latinskoamerických arabík s indickou Robustou, ktorá patrí k tým najlepším. Jej chuť je vyvážená, skôr jemnejšia, s náznakom acidity. Aróma je plná, ovocná a oriešková. | | Vyváženosť zmesi je vďaka pomeru: 2/3