Najnižšia cena za posledných 45 dní: 12,29 €
Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.
APe Káva Guatemala SHB EP 500 g V chuti tejto kávy môžete nájsť pečené gaštany, kakao a zelené jablko. Guatemala patrí k významným oblastí pestovateľov kávy v Strednej Amerike. Je to dané nielen skvelým podnebím pre pestovanie kávy, ale aj výbornými pôdnymi podmienkami. Najvyššiu kvalitu guatemalskej kávy nájdeme pod označením SHB (Stricly Hard Bean) - ak za týmto označením nasleduje ešte názov oblasti (Antigua, Atitlan, Cobán a podobne), znamená to, že táto konkrétna káva bola schválená Guatemalskou kávovou asociáciou a zodpovedá chuťovému profilu danej časti krajiny. Najkvalitnejšia guatemalská káva prechádza mokrým procesom. Kávy z rôznych regiónov sa od seba mierne líšia, ale všeobecne majú vyššiu kyslosť a ľahšie, až stredné telo s dymovými, korenenými a čokoládovými tónmi. Typ: Zrnková káva. Krajina pôvodu: Guatemala. Región: Variace. Spracovanie: prané/mokré. *fotografie sú iba ilustračné, presný názov kávy a chuťový profil sa môžu líšiť. Guatemala Antigua od Apecafé patrí k najkvalitnejším a najlahodnejším kávam, Guatemala je totiž pokladaná za jednu z najvýznamnejších oblastí v produkcii kávy.
Produkt APe Káva Guatemala SHB EP 500 g patrí do skupiny produktov Zrnková káva, patrí značke APe, Apecafé, nájdete ho v e-shope Grizly.sk.
Tento produkt sa nachádza v kategórii Zelené kávy, vyrába ho značka APe, Apecafé, v ponuke predajcu Grizly.sk.
Produkt APe Káva Guatemala SHB EP 500 g označuje EAN kód 8594010531293.
Kategória | Zelenina, Zrnková káva, Kakao, Zelené kávy |
Značka | APe, Apecafé |
E-shop | Grizly.sk |
EAN | 8594010531293 |
APe Káva Guatemala SHB EP 500 g | | V chuti tejto kávy môžete nájsť pečené gaštany, kakao a zelené jablko. Guatemala patrí k významným oblastí pestovateľov kávy v Strednej Amerike. Je to dané nielen skvelým podnebím pre pestovanie kávy, ale aj výbornými pôdnymi podmienkami
Guatemala Huehuetenango SHB EP je krásne sladko-ovocná káva s chuťovým profilom tmavé hrozno, karamel, makadamové orechy | | Zloženie: 100% Arabica | | Použitie: Espresso | | Spôsob zberu: ručný | | Chuť: tmavé hrozno, karamel, makadamové orechy | | | OVOCNOSŤ 55% | HORKOSŤ
Veľmi obľúbená a osvedčená arabika najvyššej kvality s vyváženou chuťou a kakaovou arómou, pražená v Českej republike
Guatemala Huehuetenango SHB EP je krásne sladko-ovocná káva s chuťovým profilom tmavé hrozno, karamel, makadamové orechy | | Zloženie: 100% Arabica | | Použitie: Espresso | | Spôsob zberu: ručný | | Chuť: tmavé hrozno, karamel, makadamové orechy | | | OVOCNOSŤ 55% | HORKOSŤ
APe Káva India Plantation A 500 g | | Podľa oblasti a druhu v nej môžeme nájsť korenené (káva je tu často pestovaná spoločne s korením), orieškové, ovocné aj čokoládové tóny. | | India má osem hlavných pestovateľských oblastí, všetky sú na juhu krajiny - najznámejšie sú Baba
APe Káva Kolumbia Supremo 500 g | | Do Kolumbie prišla káva z Venezuely v druhej polovici 18. storočia. Kávovníkom sa na kolumbijských pohoriach zvaných Cordillery skvele darí a dnes tu rastie asi 12% svetovej produkcie kávy, čo ju radí na druhé miesto hneď po Brazílii (35%). Väčšina
APe Káva Brazília Santos 500 g | | Brazílska káva sa vyskytuje takmer iba pod označením Santos (niektoré menej kvalitné druhy sa označujú Rio) podľa exportného prístavu. Pod týmto názvom sa môžu ukrývať výborná zrnká, rovnako tak ako menej kvalitné druhy často používané na
APe Káva India Monsooned Malabar 500 g | | Táto káva je jednou z niekoľkých málo druhov, ktoré sú spracované iným spôsobom ako je obvyklé a to z nej robí veľmi cenenú zvláštnosť z pobrežnej oblasti Malabar. | | Ojedinelá a nevšedná je záverečná fáza pri spracovaní zŕn,
APe Káva Malawi 500 g | | Káva tu rastie na plantážach asi 1000 m nad morom, jej zrno nie je typicky zelené, ale ľahko namodralé. Po upražení je káva veľmi príjemne výrazná a aromatická. Chuť je plná, mierne sladkastá s tónmi čokolády a ľahkou ovocnou kyslosťou. | | Typ: Zrnková
APe Káva Papua a Nová Guinea 500 g | | Plantáž Sigri, odkiaľ pochádza aj káva „Sigri“, obsahuje iba tie najlepšie odrody arabík ako je Arusha a Typica. Tieto odrody kávovníkov produkujú oveľa jemnejšiu kávu ako ostatné druhy arabík pestované v Papui Novej Guinei. | | Kontrola
APe Káva Peru Grade 1 500 g | | Vďaka svojmu jemnému charakteru sa peruánska káva často používa na miešanie espresso zmesí, French roast a ako základ ochutenej kávy. Dobrú kávu môžeme nájsť vysoko v Andách v údolí Chanchamayo (približne 200 km severne od hlavného mesta Lima) a
APe Káva Etiópia Sidamo 500 g | | Káva Sidamo je pestovaná v regióne Sidamo, nachádzajúcom sa v južnej časti Etiópie blízko hlavného mesta Addis Ababa. Región je zodpovedný za najväčšiu kávovú produkciu v celej krajine. V minulosti bolo Sidamo hlavnou oblasťou Kráľovstva Sidama,
APe Káva Honduras 500 g | | Najdôležitejšie plantáže sú v oblastiach Santa Barbara, Santa Rosa de Copan a La Paz. Ako nám napovedá veľké rozpätie v polohách, kde je káva pestovaná (cca 300 - 1500 m nm), tak môžeme nájsť mnoho akosťou Hondurasské kávy. Káva z vysokých polôh
Vybuchla naposledy v roku 1972. Jej svahy pokrýva prales, hore suť. A dala meno výnikajúcej káve, ktorú pod ňou guatemalský farmári niekoľkokrát do roka zbierajú. Acatenango je pre mnohých turistov neodolateľným dobrodružstvom. Rovnako tak pre milovníkov káv s vyváženým telom,
Vybuchla naposledy v roku 1972. Jej svahy pokrýva prales, hore suť. A dala meno výnikajúcej káve, ktorú pod ňou guatemalský farmári niekoľkokrát do roka zbierajú. Acatenango je pre mnohých turistov neodolateľným dobrodružstvom. Rovnako tak pre milovníkov káv s vyváženým telom,
Vybuchla naposledy v roku 1972. Jej svahy pokrýva prales, hore suť. A dala meno výnikajúcej káve, ktorú pod ňou guatemalský farmári niekoľkokrát do roka zbierajú. Acatenango je pre mnohých turistov neodolateľným dobrodružstvom. Rovnako tak pre milovníkov káv s vyváženým telom,
Vybuchla naposledy v roku 1972. Jej svahy pokrýva prales, hore suť. A dala meno výnikajúcej káve, ktorú pod ňou guatemalský farmári niekoľkokrát do roka zbierajú. Acatenango je pre mnohých turistov neodolateľným dobrodružstvom. Rovnako tak pre milovníkov káv s vyváženým telom,
Vybuchla naposledy v roku 1972. Jej svahy pokrýva prales, hore suť. A dala meno výnikajúcej káve, ktorú pod ňou guatemalský farmári niekoľkokrát do roka zbierajú. Acatenango je pre mnohých turistov neodolateľným dobrodružstvom. Rovnako tak pre milovníkov káv s vyváženým telom,
Čokoľvek robíte srdcom, robíte dobre. Možno presne toto si hovorí rodina Zelaya, ktorá sa káve venuje s vášňou a pokorou zároveň. Na úrodných južných svahoch Volcán de Agua pestuje kávovníky už štvrtá generácia farmárov. V tieni, na zdravej pôde a v blízkosti pôvodných
Čokoľvek robíte srdcom, robíte dobre. Možno presne toto si hovorí rodina Zelaya, ktorá sa káve venuje s vášňou a pokorou zároveň. Na úrodných južných svahoch Volcán de Agua pestuje kávovníky už štvrtá generácia farmárov. V tieni, na zdravej pôde a v blízkosti pôvodných
Čokoľvek robíte srdcom, robíte dobre. Možno presne toto si hovorí rodina Zelaya, ktorá sa káve venuje s vášňou a pokorou zároveň. Na úrodných južných svahoch Volcán de Agua pestuje kávovníky už štvrtá generácia farmárov. V tieni, na zdravej pôde a v blízkosti pôvodných
Čokoľvek robíte srdcom, robíte dobre. Možno presne toto si hovorí rodina Zelaya, ktorá sa káve venuje s vášňou a pokorou zároveň. Na úrodných južných svahoch Volcán de Agua pestuje kávovníky už štvrtá generácia farmárov. V tieni, na zdravej pôde a v blízkosti pôvodných
Čokoľvek robíte srdcom, robíte dobre. Možno presne toto si hovorí rodina Zelaya, ktorá sa káve venuje s vášňou a pokorou zároveň. Na úrodných južných svahoch Volcán de Agua pestuje kávovníky už štvrtá generácia farmárov. V tieni, na zdravej pôde a v blízkosti pôvodných
Čo by ste mali vedieť o Guatemale? Že v nej nájdete jazerá, sopky, džungľu, mayské chrámy aj pláže. A že jej farmári pestujú jednu zo skvelých stredoamerických káv. Odborníci o nej hovoria ako o gurmánskej a rozplývajú sa nad jej vyváženou chuťou a jemnou kyslosťou