Zostava nábytku: Stôl Piazza + 4 ratanové stoličky Vienna, čierne

Zostava nábytku: Stôl Piazza + 4 ratanové stoličky Vienna, čierne

Zostava nábytku: Stôl Piazza + 4 ratanové stoličky Vienna, čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zostava nábytku: Stôl Piazza + 4 ratanové stoličky Vienna, čierne - popis produktu

Zostava odolného záhradného nábytku s nenáročnou údržbou. Stôl so štýlovou doskou imitujúcou drevo a stohovateľnými stoličkami. Praktický set záhradného nábytku pre vytvorenie príjemného sedenia, vhodný na vonkajšie záhradky kaviarní a reštaurácií alebo kancelárske terasy apod. Nábytok je vyrobený z veľmi odolných materiálov, ktoré v podstate nevyžadujú žiadnu údržbou. Stôl má jednoduchý dizajn. Podnož je vyrobená z robustných čiernych hliníkových rúrok. Plastová doska stola je vyrobená z čierneho umelého dreva Aintwood, ktoré sa skvele hodí na záhradný nábytok, pretože nezadržuje vlhkosť, je pevné a odolné proti nárazom. Stoličky sú praktické, pohodlné a elegantné. Majú ľahkú, ale stabilnú konštrukciu z hliníkových rúrok, ktoré spájajú nohy s opierkami. Je možné ich stohovať na seba, pri skladovaní nezaberú toľko miesta. Sedák a operadlo sú vyrobené z odolného umelého ratanu.

Produkt Zostava nábytku: Stôl Piazza + 4 ratanové stoličky Vienna, čierne patrí do skupiny produktov Zostavy nábytku v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Zostava nábytku: Stôl Piazza + 4 ratanové stoličky Vienna, čierne - parametre produktu

Zostava nábytku: Stôl Piazza + 4 ratanové stoličky Vienna, čierne - história ceny a dostupnosti

Zostava nábytku: Stôl Piazza + 4 ratanové stoličky Vienna, čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Zostava nábytku: Stôl Piazza + 4 ratanové stoličky Vienna, čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?