Zostava nábytku: Stôl Various + 4 barové stoličky Gander, béžová

Zostava nábytku: Stôl Various + 4 barové stoličky Gander, béžová

Zostava nábytku: Stôl Various + 4 barové stoličky Gander, béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zostava nábytku: Stôl Various + 4 barové stoličky Gander, béžová - popis produktu

Moderná zostava nábytku so zvýšeným stolom a stoličkami navrhnutými spoločnosťou AJ Produkty. Zostava je vhodná pre malé zasadacie miestnosti a jedálne. Obsahuje štyri stohovateľné čalúnené stoličky a štýlový stôl s odolnou laminátovou doskou. Stôl i barové stoličky pochádzajú z ateliéru dizajnérov spoločnosti AJ Produkty. Čo sa týka vzhľadu aj funkčnosti, tento nábytok vám ponúka o niečo viac. Dizajn stola VARIOUS a stoličiek GANDER je starostlivo tvorený tak, aby miestnosti dodávali jednotný štýl. Vynikajúca voľba pre menšie zasadacie miestnosti alebo jedálne. Stôl VARIOUS má pevnú oceľovú konštrukciu. Doska stola je vyrobená z laminátu, ktorý je odolný voči poškriabaniu, nečistotám a tekutinám. Veľmi ľahko sa udržuje v čistote. Špinu ľahko zotriete vlhkou handričkou. Tento stôl je vďaka svojmu pevnému vyhotoveniu vhodný do väčšiny prostredí. Stolička GANDER je dokonalou kombináciou moderného dizajnu a klasického škandinávskeho štýlu. Je nadčasová, moderná a veľmi univerzálna. Stoličky možno skladať na seba, čo oceníte najmä pri upratovaní alebo skladovaní. Opierky nôh na troch stranách stoličky poskytujú extra pohodlie a oporu pre vaše nohy.

Tento produkt nájdete v skupine Zostavy nábytku v ponuke e-shopu AJprodukty.sk.

Produkt Zostava nábytku: Stôl Various + 4 barové stoličky Gander, béžová patrí do skupiny produktov Barové stoličky, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Barové stoly, v ponuke predajcu AJprodukty.sk.

Zostava nábytku: Stôl Various + 4 barové stoličky Gander, béžová - parametre produktu

Zostava nábytku: Stôl Various + 4 barové stoličky Gander, béžová - história ceny a dostupnosti

Zostava nábytku: Stôl Various + 4 barové stoličky Gander, béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Zostava nábytku: Stôl Various + 4 barové stoličky Gander, béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?