Závesné LED svetlo Miram batéria stmiev. rubínová

Závesné LED svetlo Miram batéria stmiev. rubínová

Závesné LED svetlo Miram batéria stmiev. rubínová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné LED svetlo Miram batéria stmiev. rubínová - popis produktu

Flexibilne umiestniteľné LED závesné svetlo Miram na batérie na vnútorné aj vonkajšie použitie, stmievateľné Toto nezvyčajné, moderné závesné svietidlo je dekoratívnym prvkom, ktorý zároveň poskytuje príjemné svetlo. Jeho nenápadné rozmery a výrazný, elegantný dizajn umožňujú bezproblémovú integráciu do mnohých obytných prostredí. Trapézový rám je vyrobený z hliníka a pomocou lana je spojený s malou guľou, ktorá je zároveň kyvadlom a protizávažím. Lano sa môže položiť na trámy, konáre alebo iné zariadenia, čím sa vytvorí záves. Okrúhle tienidlo je v strede umiestnené na magnetickom konektore, ktorý vyžaruje teplé biele svetlo LED smerom nadol. Okrem toho je v hlavici integrovaný spínač, pomocou ktorého možno závesné svietidlo Miram plynule stmievať a zapínať a vypínať. Okrem toho je v hlavici svietidla zabudovaná nabíjateľná batéria, ktorá umožňuje svietiť až 10 hodín a robí zo závesného svietidla absolútne flexibilný osvetľovací prvok. Jeho vysoký stupeň ochrany umožňuje používanie vo vonkajšom prostredí. - Doba svietenia do 10 h - Plynulé stmievanie pomocou integrovaného dotykového spínača - Nabíjanie cez pripojenie USB-C

Produkt Závesné LED svetlo Miram batéria stmiev. rubínová je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Deko-Light, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Deko-Light, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Závesné LED svetlo Miram batéria stmiev. rubínová patrí do skupiny produktov LED vonkajšie svietidlá od značky Deko-Light, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Závesné LED svetlo Miram batéria stmiev. rubínová - parametre produktu

Závesné LED svetlo Miram batéria stmiev. rubínová - história ceny a dostupnosti

Závesné LED svetlo Miram batéria stmiev. rubínová - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné LED svetlo Miram batéria stmiev. rubínová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?