Závesné kreslo TRIMI #7205115

Závesné kreslo TRIMI #7205115

Závesné kreslo TRIMI #7205115

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné kreslo TRIMI - popis produktu

Doprajte si odpočinok a relaxáciu v teplých letných dňoch vďaka závesnému kreslu TRIMI. Toto kreslo je vhodné ako pre interiér, tak aj pre exteriér. Kreslo je vyrobené z umelého ratanu, ktorý je veľmi moderným a často používaným materiálom na výrobu záhradného nábytku. Umelý ratan je zložený z polyetylénových vlákien, ktoré sú 100% recyklovateľné. Hlavným rozdielom medzi prírodným a umelým ratanom je jeho pružnosť, pevnosť a odolnosť. Súčasťou závesného kresla sú aj pohodlné vankúše, ktoré dodávajú ešte väčšie pohodlie počas relaxácie. Kvalitný kovový rám má nosnosť až 120 kg. Farba:biela / kvety Materiál:umelý ratan / kov / látka Rozmery:šírka: 124 cmhĺbka: 74 cmvýška: 195 cm výška sedu: 30 - 40 cmhĺbka sedu: 70 cm Nosnosť:120 kg Hmotnosť:22 kg Dodávané v demonte.,Doprajte si odpočinok a relaxáciu v teplých letných dňoch vďaka závesnému kreslu TRIMI. Toto kreslo je vhodné ako pre interiér, tak aj pre exteriér. Kreslo je vyrobené z umelého ratanu, ktorý je veľmi moderným a často používaným materiálom na výrobu záhradného nábytku. Umelý ratan je zložený z polyetylénových vlákien, ktoré sú 100% recyklovateľné. Hlavným rozdielom medzi prírodným a umelým ratanom je jeho pružnosť, pevnosť a odolnosť. Súčasťou závesného kresla sú aj pohodlné vankúše, ktoré dodávajú ešte väčšie pohodlie počas relaxácie. Kvalitný kovový rám má nosnosť až 120 kg. Farba:biela / kvety Materiál:umelý ratan / kov / látka Rozmery:šírka: 124 cmhĺbka: 74 cmvýška: 195 cm výška sedu: 30 - 40 cmhĺbka sedu: 70 cm Nosnosť:120 kg Hmotnosť:22 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Závesné kreslo TRIMI #7205115 patrí do skupiny produktov Závesné kreslá, patrí pod značku VIPKON, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné závesná kreslá, vyrába ho značka VIPKON v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Závesné kreslo TRIMI - parametre produktu

Závesné kreslo TRIMI - história ceny a dostupnosti

Závesné kreslo TRIMI - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné kreslo TRIMI - ako nakúpiť najvýhodnejšie?