Závesné kreslo TRIMI #7193855

Závesné kreslo TRIMI #7193855

Závesné kreslo TRIMI #7193855

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 286,20 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné kreslo TRIMI - popis produktu

Doprajte si odpočinok a relaxáciu v teplých letných dňoch vďaka závesnému kreslu TRIMI. Toto kreslo je vhodné ako pre interiér, tak aj pre exteriér. Kreslo je vyrobené z umelého ratanu, ktorý je veľmi moderným a často používaným materiálom na výrobu záhradného nábytku. Umelý ratan je zložený z polyetylénových vlákien, ktoré sú 100% recyklovateľné. Hlavným rozdielom medzi prírodným a umelým ratanom je jeho pružnosť, pevnosť a odolnosť. Súčasťou závesného kresla sú aj pohodlné vankúše, ktoré dodávajú ešte väčšie pohodlie počas relaxácie. Kvalitný kovový rám má nosnosť až 120 kg. Farba:biela / kvety Materiál:umelý ratan / kov / látka Rozmery:šírka: 124 cmhĺbka: 74 cmvýška: 195 cm výška sedu: 30 - 40 cmhĺbka sedu: 70 cm Nosnosť:120 kg Hmotnosť:22 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, farebné prevedenie je Viacfarebne, materiálové prevedenie je Technoratan, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Závesné kreslo TRIMI #7193855 patrí do skupiny produktov Závesné kreslá, patrí pod značku VIPKON, farebné prevedenie je Viacfarebne, materiálové zloženie Technoratan, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné závesné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, vo farebnej verzii Viacfarebne, je vyrobený z materiálu Technoratan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Závesné kreslo TRIMI - parametre produktu

FARBABiela
FARBAViacfarebné
ŠTÝLModerný
ŠTÝLRatanový
ŠTÝLNadčasový
ŠTÝLElegantný
HMOTNOSŤ22 kg
TVARGuľatý
MATERIÁLKov
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
OBSAH SETU1x kreslo
OBSAH SETU1x vankúš
OBSAH SETU1x poduška
OBSAH SETU1x podstavec
NOSNOSŤ120 kg
VÝŠKA195 cm
ŠÍRKA124 cm
HĹBKA74 cm
Hmotnosť22000.000g
KategóriaKreslá, Záhradné kreslá, Závesné kreslá, Záhradné závesné kreslá, Záhradné závesná kreslá
ZnačkaVIPKON
FarbaViacfarebne
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Závesné kreslo TRIMI - história ceny a dostupnosti

Závesné kreslo TRIMI - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné kreslo TRIMI - ako nakúpiť najvýhodnejšie?