Závesné kreslo EGONY #7123490

Závesné kreslo EGONY #7123490

Závesné kreslo EGONY #7123490

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné kreslo EGONY - popis produktu

Závesné kreslo EGONY je vyrobené z kvalitného umelého ratanu v prírodnej farbe. Ratan je známy svojou pevnosťou, pružnosťou a odolnosťou voči poveternostným podmienkam. Kreslo je zavesené na stabilnom oceľovom ráme v čiernej farbe a nie je potrebné ho montovať. K pohodliu prispieva aj veľký šedý vankúš. Toto kreslo je vhodné na použitie ako v exteriéri, tak aj v interiéri. Skvele zapadne a dotvorí každú záhradu, terasu alebo balkón. Je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Upozornenie: Látka na vankúšoch nie je vodeodolná. Farba:prírodná hnedá / čierna Materiál:umelý ratan / kov / látka Rozmery:šírka: 105 cmhĺbka: 70 cmvýška: 197 cm Nosnosť:90 kg Hmotnosť:14 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, farebné prevedenie je hnedá, materiálové prevedenie je Technoratan, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Závesné kreslo EGONY #7123490 patrí do skupiny produktov Závesné kreslá, patrí pod značku VIPKON, farebné prevedenie je hnedá, materiálové zloženie Technoratan, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ratanové kreslá, patrí pod značku VIPKON, farebné prevedenie je hnedá, materiálové zloženie Technoratan, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Závesné kreslo EGONY - parametre produktu

FARBAČierna
FARBAHnedá
ŠTÝLModerný
ŠTÝLRatanový
ŠTÝLNadčasový
ŠTÝLElegantný
HMOTNOSŤ14 kg
TVARGuľatý
MATERIÁLKov
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
OBSAH SETU1x kreslo
OBSAH SETU1x poduška
OBSAH SETU1x podstavec
NOSNOSŤ90 kg
VÝŠKA197 cm
HĹBKA70 cm
ŠÍRKA105 cm
Hmotnosť14000.000g
KategóriaKreslá, Záhradné kreslá, Závesné kreslá, Ratanové kreslá, Záhradné závesná kreslá, Záhradné závesné kreslá
ZnačkaVIPKON
Farbahnedá
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Závesné kreslo EGONY - história ceny a dostupnosti

Závesné kreslo EGONY - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné kreslo EGONY - ako nakúpiť najvýhodnejšie?