Závesné kreslo EGONY #7122338

Závesné kreslo EGONY #7122338

Závesné kreslo EGONY #7122338

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné kreslo EGONY - popis produktu

Závesné kreslo EGONY je vyrobené z kvalitného umelého ratanu v prírodnej farbe. Ratan je známy svojou pevnosťou, pružnosťou a odolnosťou voči poveternostným podmienkam. Kreslo je zavesené na stabilnom oceľovom ráme v čiernej farbe a nie je potrebné ho montovať. K pohodliu prispieva aj veľký šedý vankúš. Toto kreslo je vhodné na použitie ako v exteriéri, tak aj v interiéri. Skvele zapadne a dotvorí každú záhradu, terasu alebo balkón. Je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Upozornenie: Látka na vankúšoch nie je vodeodolná. Farba:prírodná hnedá / čierna Materiál:umelý ratan / kov / látka Rozmery:šírka: 105 cmhĺbka: 70 cmvýška: 197 cm Nosnosť:90 kg Hmotnosť:14 kg Dodávané v demonte.,Závesné kreslo EGONY je vyrobené z kvalitného umelého ratanu v prírodnej farbe. Ratan je známy svojou pevnosťou, pružnosťou a odolnosťou voči poveternostným podmienkam. Kreslo je zavesené na stabilnom oceľovom ráme v čiernej farbe a nie je potrebné ho montovať. K pohodliu prispieva aj veľký šedý vankúš. Toto kreslo je vhodné na použitie ako v exteriéri, tak aj v interiéri. Skvele zapadne a dotvorí každú záhradu, terasu alebo balkón. Je ideálnym miestom na oddych a relaxáciu. Upozornenie: Látka na vankúšoch nie je vodeodolná. Farba:prírodná hnedá / čierna Materiál:umelý ratan / kov / látka Rozmery:šírka: 105 cmhĺbka: 70 cmvýška: 197 cm Nosnosť:90 kg Hmotnosť:14 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Závesné kreslo EGONY #7122338 patrí do skupiny produktov Závesné kreslá, patrí pod značku VIPKON, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Ratanové kreslá, patrí pod značku VIPKON, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Závesné kreslo EGONY - parametre produktu

Závesné kreslo EGONY - história ceny a dostupnosti

Závesné kreslo EGONY - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné kreslo EGONY - ako nakúpiť najvýhodnejšie?