Závesné dvojkreslo NALLIS #7129982

Závesné dvojkreslo NALLIS #7129982

Závesné dvojkreslo NALLIS #7129982

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné dvojkreslo NALLIS - popis produktu

Závesné kreslo NALLIS pre dve osoby je pohodlným a atraktívnym doplnkom na relaxáciu. Konštrukcia kresla zahŕňa pevnú kovovú konštrukciu so závesným systémom reťazí. Kreslo je vyrobené z odolného umelého ratanu, ktorý znesie zmeny počasia a UV žiarenia. Má okrúhlu čiernu základňu z ocele, ktorá zaisťuje stabilitu. NALLIS je dodávané s dvomi pohodlnými látkovými vankúšmi v tmavosivej farbe. Je vhodné ako pre exteriér, tak aj interiér. V exteriéroch odporúčame kreslo zaistiť ochranným poťahom alebo plachtou. Farba:čierna / sivá Materiál:kov / látka / umelý ratan Rozmery:výška: 200 cmšírka: 120 cmhĺbka: 120 cm rozmery kreslo (ŠxHxV): 135x75x125 cm Nosnosť:200 kg Hmotnosť:38 kg Dodávané v demonte

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, farebné prevedenie je sivá, materiálové prevedenie je Technoratan, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Produkt Závesné dvojkreslo NALLIS #7129982 patrí do skupiny produktov Závesné kreslá, patrí pod značku VIPKON, farebné prevedenie je sivá, materiálové zloženie Technoratan, v ponuke predajcu Inpostele.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné závesná kreslá, vyrába ho značka VIPKON, vo farebnej verzii sivá, je vyrobený z materiálu Technoratan v ponuke e-shopu Inpostele.sk.

Závesné dvojkreslo NALLIS - parametre produktu

FARBAČierna
FARBASivá
ŠTÝLModerný
ŠTÝLRatanový
ŠTÝLNadčasový
ŠTÝLElegantný
HMOTNOSŤ38 kg
POČET MIEST NA SEDENIE2 osoby
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
MATERIÁLTechnoratan
DEKORUmelý ratan
OBSAH SETU1x kreslo
OBSAH SETU1x poduška
OBSAH SETU1x stojan na kreslo
VÝŠKA200 cm
ŠÍRKA120 cm
NOSNOSŤ200 kg
HĹBKA120 cm
Hmotnosť38000.000g
KategóriaKreslá, Záhradné kreslá, Závesné kreslá, Záhradné závesná kreslá, Záhradné závesné kreslá
ZnačkaVIPKON
Farbasivá
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Závesné dvojkreslo NALLIS - história ceny a dostupnosti

Závesné dvojkreslo NALLIS - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné dvojkreslo NALLIS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?