Závesné dvojkreslo NALLIS #7128820

Závesné dvojkreslo NALLIS #7128820

Závesné dvojkreslo NALLIS #7128820

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Závesné dvojkreslo NALLIS - popis produktu

Závesné kreslo NALLIS pre dve osoby je pohodlným a atraktívnym doplnkom na relaxáciu. Konštrukcia kresla zahŕňa pevnú kovovú konštrukciu so závesným systémom reťazí. Kreslo je vyrobené z odolného umelého ratanu, ktorý znesie zmeny počasia a UV žiarenia. Má okrúhlu čiernu základňu z ocele, ktorá zaisťuje stabilitu. NALLIS je dodávané s dvomi pohodlnými látkovými vankúšmi v tmavosivej farbe. Je vhodné ako pre exteriér, tak aj interiér. V exteriéroch odporúčame kreslo zaistiť ochranným poťahom alebo plachtou. Farba:čierna / sivá Materiál:kov / látka / umelý ratan Rozmery:výška: 200 cmšírka: 120 cmhĺbka: 120 cm rozmery kreslo (ŠxHxV): 135x75x125 cm Nosnosť:200 kg Hmotnosť:38 kg Dodávané v demonte,Závesné kreslo NALLIS pre dve osoby je pohodlným a atraktívnym doplnkom na relaxáciu. Konštrukcia kresla zahŕňa pevnú kovovú konštrukciu so závesným systémom reťazí. Kreslo je vyrobené z odolného umelého ratanu, ktorý znesie zmeny počasia a UV žiarenia. Má okrúhlu čiernu základňu z ocele, ktorá zaisťuje stabilitu. NALLIS je dodávané s dvomi pohodlnými látkovými vankúšmi v tmavosivej farbe. Je vhodné ako pre exteriér, tak aj interiér. V exteriéroch odporúčame kreslo zaistiť ochranným poťahom alebo plachtou. Farba:čierna / sivá Materiál:kov / látka / umelý ratan Rozmery:výška: 200 cmšírka: 120 cmhĺbka: 120 cm rozmery kreslo (ŠxHxV): 135x75x125 cm Nosnosť:200 kg Hmotnosť:38 kg Dodávané v demonte

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné kreslá, vyrába ho značka VIPKON, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Závesné dvojkreslo NALLIS #7128820 patrí do skupiny produktov Závesné kreslá, patrí pod značku VIPKON, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné závesná kreslá, vyrába ho značka VIPKON v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Závesné dvojkreslo NALLIS - parametre produktu

Závesné dvojkreslo NALLIS - história ceny a dostupnosti

Závesné dvojkreslo NALLIS - ďalšie zaujímavé produkty

Závesné dvojkreslo NALLIS - ako nakúpiť najvýhodnejšie?