Zásobník na papierové utierky RD33726

Zásobník na papierové utierky RD33726

Zásobník na papierové utierky RD33726

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zásobník na papierové utierky RD33726 - popis produktu

Zásobník na papierové utierky v tvare ZTento praktický zásobník papiera je ideálny pre použitie v školách, kancelárskych budovách alebo verejných sanitárnych zariadeniach. Papierové utierky sa vyberajú jednotlivo, vďaka čomu je zásobník na papierové utierky obzvlášť ekonomický. Vďaka polopriehľadnému krytu vždy vidíte stav naplnenia zásobníka na jednorazové utierky a papierové utierky sú chránené pred striekajúcou vodou. Držiak na ručný papier je vyplnený utierkami pre sklad do Z vo veľkosti H2.Plastový zásobník na skladacie uterákyDá sa naplniť papierovými utierkami skladanými do Z veľkosti H2Vhodné pre 1 - 2 balenia - v závislosti od hrúbky papieraOdstránenie jedného listu - hygienické a ekonomickéÚroveň naplnenia je vždy viditeľná vďaka polopriehľadnému dizajnuĽahko sa dopĺňa - otvorte dvierka stlačením tlačidlaIdeálne pre toalety vo verejných budováchZásobník na papierové utierky na prvý pohľadCelkový rozmer V x Š x H: cca 20,5 x 27,5 x 10 cmVnútorný rozmer V x Š x H: cca 19,5 x 25 x 8 cmVeľkosť sťahovacej medzery Š x H: cca 23 x 2 - 6 cmVáži cca 0,5kgVyrobené z ABS, PSV bielej a šedej farberozsah doručenia1x držiak na papierové utierkyMontážny materiálRD 10033726

Produkt Zásobník na papierové utierky RD33726 patrí do skupiny produktov Papierové utierky, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Zásobník na papierové utierky RD33726 - parametre produktu

Zásobník na papierové utierky RD33726 - história ceny a dostupnosti

Zásobník na papierové utierky RD33726 - ďalšie zaujímavé produkty

Zásobník na papierové utierky RD33726 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?