Záhradný domček Karmnik 2

Záhradný domček Karmnik 2

Záhradný domček Karmnik 2

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný domček Karmnik 2 - popis produktu

Podlaha k domčeku 8018347 Spojenie funkčnosti a krásneho vzhľadu – tak sa dá v skratke opísať drevená záhradná chatka. Konštrukcia sa môže používať na rôzne rekreačné účely. Plochá strecha chatky, podobne ako celá chatka, sú vyrobené zo smrekového dreva. Strecha je pokrytá asfaltovými pásmi. Objekt sa odlišuje modernou a jednoduchou formou. Výhody:  okná s antisol sklami - tónované sklá účinne pohlcujú svetelné žiarenie, čo vedie k nižšej teplote vo vnútri budovy  vstup uľahčujú dvere s dvojitým zasklením otvárajúce sa smerom von strecha s jedným sklonom predstavuje pevnú bariéru proti všetkým znečisteniam prenášajúcim sa vetrom a zrážkam moderná a jednoduchá forma Technické špecifikácie: Hrúbka steny: 28 mm Obsah vlhkosti dreva: ~ 18% Materiál strechy: smrekové drevo Hrúbka strechy: 16 mm Strešná krytina: asfaltová lepenka Materiál dverí: smrekové drevo Veľkosť dverí 182x200 cm Vonkajšia výška: 229 cm Vonkajší rozmer so strechou: 405,8x304,6 cm Vonkajší rozmer bez strechy: 348x248 cm Vnútorný rozmer: 344,4x244,4 cm Počet vitrín: 2 Presah strechy: 26 cm Domčeky sú dodávané bez podlahy. Rozmer balenia: 350x120x50 cm Odborné poradenstvo:  každý inštalovaný dom vyžaduje spevnený a vyrovnaný povrch, napr. Z dlažobných kociek  impregnácia je nevyhnutným opatrením na udržanie nezmenenej kvality produktu  pred inštaláciou domu odporúčame impregnáciu, pomôže to vyhnúť sa medzerám v kryte v miestach spojov obloženia, ktoré sa v dôsledku prirodzenej práce dreva v lete mierne posúvajú NÁVOD NA MONTÁŽ

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné domčeky, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Záhradný domček Karmnik 2 - parametre produktu

Záhradný domček Karmnik 2 - história ceny a dostupnosti

Záhradný domček Karmnik 2 - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný domček Karmnik 2 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?