Záhradný domček Karmnik 1

Záhradný domček Karmnik 1

Záhradný domček Karmnik 1

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný domček Karmnik 1 - popis produktu

Podlaha k domčeku  8018347 Kombinácia funkčnosti s pekným vzhľadom - tak by ste v skratke mohli opísať drevený záhradný domček Karmnik 1. Konštrukcia bude úspešne plniť aj rekreačnú funkciu. Je krytá plochou strechou, vyrobenou ako celý dom zo smrekového dreva. Strecha je pokrytá asfaltovou plsťou. Zariadenie sa vyznačuje modernou a jednoduchou formou. Výhody:  okná s antisol sklami - tónované sklá účinne pohlcujú svetelné žiarenie, čo vedie k nižšej teplote vo vnútri budovy  vstup uľahčujú dvere s dvojitým zasklením otvárajúce sa smerom von  strecha s jedným sklonom predstavuje pevnú bariéru proti všetkým znečisteniam prenášajúcim sa vetrom a zrážkam  moderná a jednoduchá forma Technické údaje:  Úroveň vlhkosti dreva: ~ 18%  Materiál stien: smrekové drevo  Hrúbka strechy: 16 mm  Vonkajšie rozmery so strieškou: 405,8x304,6 cm  Vonkajšie rozmery bez strechy: 348x248 cm  Vnútorné rozmery: 344,4 x 244,4 cm  Materiál dverí: smrekové drevo  Rozmery dverí: 182 x 200 cm  Hrúbka dverí: 40 mm  Počet vitrín: 1  Rozmery vitríny: 66x196 cm  Celková vonkajšia výška: 229 cm Presah strechy: 26 cm Domčeky sú dodávané bez podlahy. Rozmer balenia: 350x120x40 cm Odborné poradenstvo:  každý inštalovaný dom vyžaduje spevnený a vyrovnaný povrch, napr. Z dlažobných kociek  impregnácia je nevyhnutným opatrením na udržanie nezmenenej kvality produktu  pred inštaláciou domu odporúčame impregnáciu, pomôže to vyhnúť sa medzerám v kryte v miestach spojov obloženia, ktoré sa v dôsledku prirodzenej práce dreva v lete mierne posúvajú NÁVOD NA MONTÁŽ

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné domčeky, vyrába ho značka Merkury Market, nájdete ho v e-shope MerkuryMarket.sk.

Záhradný domček Karmnik 1 - parametre produktu

Záhradný domček Karmnik 1 - história ceny a dostupnosti

Záhradný domček Karmnik 1 - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný domček Karmnik 1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?