Záhradný chladiaci box na zeleninu, RD35595

Záhradný chladiaci box na zeleninu, RD35595

Záhradný chladiaci box na zeleninu, RD35595

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradný chladiaci box na zeleninu, RD35595 - popis produktu

Vyvýšená prikrývka do záhradyVychutnajte si čerstvú zeleninu po celý rok s týmto záhradným chladiacim rámom. Studený rám vyrobený z dreva a priesvitných polykarbonátových panelov zaisťuje optimálne podmienky chovu. Vaše rastliny sú tiež chránené pred počasím a škodcami. Strecha upevnenia studeného rámu sa dá zdvihnúť pomocou podpery. Zabezpečte tak jedno vetranie vo vnútri. Kryt studeného rámu môžete použiť aj ako vyvýšené lôžko alebo výbeh pre malé korytnačky.Drevený a polykarbonátový studený rámNa pestovanie zeleniny alebo byliniek po celý rokTeplé podmienky zaručujú rýchle kľúčenieOchrana pred vetrom, silným slnečným žiarením a škodcamiSklopná strecha zaisťuje dobrú cirkuláciu vzduchuVoľne stojace a bez podlahy - jednoducho umiestnite do posteleDá sa použiť aj ako vyvýšená posteľ alebo ako domček pre korytnačkurozsah doručenia1x studený rám v jednotlivých častiachS montážnym materiálombez dekorácieilustrované pokynyStudený rám v detailochCelkové rozmery V x Š x V: cca 60 x 90 x 86 cmVýška s max.otvorenou strechou: cca 99 cmHmotnosť: cca 3,5 kgMateriál: jedľové drevo, polykarbonát (plast)Farba: prírodná, priehľadnáRD 10035595

Produkt Záhradný chladiaci box na zeleninu, RD35595 patrí do skupiny produktov Chladiace boxy, patrí značke RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Záhradný chladiaci box na zeleninu, RD35595 - parametre produktu

Záhradný chladiaci box na zeleninu, RD35595 - história ceny a dostupnosti

Záhradný chladiaci box na zeleninu, RD35595 - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradný chladiaci box na zeleninu, RD35595 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?