Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá #4928559

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá #4928559

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá #4928559

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá - popis produktu

Naše polyratanové záhradné lehátko je ideálne na opaľovanie a relaxáciu pri bazéne, na terase alebo na záhrade. Opaľovacie lehátko je vyrobené z vodeodolného PE ratanu, čo uľahčuje jeho čistenie a dodáva mu štýlový vzhľad. Textilenová tkanina je pohodlná, odolná a ľahko sa udržuje. So svojim nastaviteľným operadlom do 4 polôh, mäkkým vankúšom, zaobleným dizajnom a bavlnenou výplňou vám táto leňoška poskytne mimoriadne pohodlie. Záhradné lehátko disponuje oceľovým rámom, ktorý mu dodáva trvanlivosť a stabilitu. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Pokiaľ je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodovzdorným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu alebo sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:hnedá / čiernačierna Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:polyratan / textilen / oceľ / látka Rozmery:šírka: 70 cmdĺžka: 213 cmvýška: 40 - 91,5 cm Hmotnosť:15,5 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá #4928559 patrí do skupiny produktov Záhradné lehátka, patrí značke Vida, farebný variant je hnedá, z materiálu Technoratan, nájdete ho u predajcu Inpostele.sk.

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá - parametre produktu

FARBAČierna
FARBAHnedá
ŠTÝLModerný
HMOTNOSŤ15,5 kg
MATERIÁL KONŠTRUKCIEKov
MATERIÁL KONŠTRUKCIEUmělý ratan
FARBA KONŠTRUKCIEČierna
MATERIÁLKov
MATERIÁLLátka
MATERIÁLTextilen
MATERIÁLTechnoratan
POLOHOVACIEÁno
ŠÍRKA70 cm
VÝŠKA40 cm
VÝŠKA91,5 cm
SKLADACIENie
OPIERKA HLAVYAno
OPIERKY RUKNie
DĹŽKA213 cm
BAREVNÁ VARIANTAHnedá
Hmotnosť15350.000g
KategóriaBazény, Záhradné lehátka, Opaľovanie
ZnačkaVida
Farbahnedá
MateriálTechnoratan
E-shopInpostele.sk

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá - história ceny a dostupnosti

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?