Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá #6819710

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá #6819710

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá #6819710

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá - popis produktu

Naše polyratanové záhradné lehátko je ideálne na opaľovanie a relaxáciu pri bazéne, na terase alebo na záhrade. Opaľovacie lehátko je vyrobené z vodeodolného PE ratanu, čo uľahčuje jeho čistenie a dodáva mu štýlový vzhľad. Textilenová tkanina je pohodlná, odolná a ľahko sa udržuje. So svojim nastaviteľným operadlom do 4 polôh, mäkkým vankúšom, zaobleným dizajnom a bavlnenou výplňou vám táto leňoška poskytne mimoriadne pohodlie. Záhradné lehátko disponuje oceľovým rámom, ktorý mu dodáva trvanlivosť a stabilitu. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Pokiaľ je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodovzdorným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu alebo sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:hnedá / čiernačierna Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:polyratan / textilen / oceľ / látka Rozmery:šírka: 70 cmdĺžka: 213 cmvýška: 40 - 91,5 cm Hmotnosť:15,5 kg Dodávané v demonte.,Naše polyratanové záhradné lehátko je ideálne na opaľovanie a relaxáciu pri bazéne, na terase alebo na záhrade. Opaľovacie lehátko je vyrobené z vodeodolného PE ratanu, čo uľahčuje jeho čistenie a dodáva mu štýlový vzhľad. Textilenová tkanina je pohodlná, odolná a ľahko sa udržuje. So svojim nastaviteľným operadlom do 4 polôh, mäkkým vankúšom, zaobleným dizajnom a bavlnenou výplňou vám táto leňoška poskytne mimoriadne pohodlie. Záhradné lehátko disponuje oceľovým rámom, ktorý mu dodáva trvanlivosť a stabilitu. Poznámka: Aby ste predĺžili životnosť vášho záhradného nábytku, odporúčame vám pravidelne ho čistiť a nenechávať ho zbytočne vonku nechránený. Čistenie: Použite jemný mydlový roztok. Skladovanie: Pokiaľ je to možné, skladujte ho na chladnom a suchom mieste v interiéri. Pokiaľ výrobok skladujete vonku, chráňte ho pod vodovzdorným krytom. Po daždi alebo snežení zotrite z povrchov prebytočnú vodu alebo sneh. Zaistite dostatočnú cirkuláciu vzduchu, aby sa nábytok nepoškodil vlhkosťou. Farba:hnedá / čiernačierna Výber farby zvoľte vo variantách produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:polyratan / textilen / oceľ / látka Rozmery:šírka: 70 cmdĺžka: 213 cmvýška: 40 - 91,5 cm Hmotnosť:15,5 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá #6819710 patrí do skupiny produktov Záhradné lehátka, patrí značke Vida, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradné ležadlá od značky Vida v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá - parametre produktu

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá - história ceny a dostupnosti

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné lehátko Dekorhome Hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?