Záhradné kreslo WHISPER

Záhradné kreslo WHISPER

Záhradné kreslo WHISPER

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné kreslo WHISPER - popis produktu

Záhradné relaxačné kreslo WHISPER splní vaše všetky očakávania, je štýlové, moderné a extrémne pohodlné. Ergonomicky tvarovaný sedák s operadlom láka na uvelebenie a leňošenie. Vhodné do exteriéru aj interiéru. Konštrukcia kresla je vyrobená z čierno lakovanej ocele, na ktorej je usadený vajíčkovo tvarovaný sedák z odolného umelého ratanu v prírodnej farbe. Pre maximálne pohodlie je kreslo doplnené a mäkký vankúš v čiernej farbe. Farba:čierna / hnedá Materiál:kov / umelý ratan / látka Rozmery:šírka: 80 cmhĺbka: 90 cmvýška: 90 cm výška sedu: 45 cm Dodávané v demonte.,Záhradné relaxačné kreslo WHISPER splní vaše všetky očakávania, je štýlové, moderné a extrémne pohodlné. Ergonomicky tvarovaný sedák s operadlom láka na uvelebenie a leňošenie. Vhodné do exteriéru aj interiéru. Konštrukcia kresla je vyrobená z čierno lakovanej ocele, na ktorej je usadený vajíčkovo tvarovaný sedák z odolného umelého ratanu v prírodnej farbe. Pre maximálne pohodlie je kreslo doplnené a mäkký vankúš v čiernej farbe. Farba:čierna / hnedá Materiál:kov / umelý ratan / látka Rozmery:šírka: 80 cmhĺbka: 90 cmvýška: 90 cm výška sedu: 45 cm Dodávané v demonte.

Produkt Záhradné kreslo WHISPER patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Relaxačné kreslá, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Záhradné kreslo WHISPER - parametre produktu

Záhradné kreslo WHISPER - história ceny a dostupnosti

Záhradné kreslo WHISPER - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné kreslo WHISPER - ako nakúpiť najvýhodnejšie?