Higold Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark

Higold Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark

Higold Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Higold Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark - popis produktu

Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark Moderné, krásne a pohodlné relaxačné kreslo s podnožkou Clark zaistí nezabudnuteľný odpočinok. Vďaka zaujímavému dizajnu a použitiu hliníkového rámu s teakovým drevom dokonale podčiarkne moderný dekor a dodá krásny štýl akémukoľvek miestu. Záhradný nábytok je vďaka použitým materiálom vhodný do exteriéru, je odolný voči nepriaznivým poveternostným vplyvom a UV žiareniu. Kreslo si môžete prenášať kamkoľvek podľa potreby – na trávnik na slniečko, na terasu pod strechu, no mimo sezóny napríklad aj priamo do obývačky či detskej izby. Dôležitou súčasťou súpravy je podnožka, vďaka ktorej si vaše nohy oddýchnu po ťažkom dni. Sadnite si, odpočívajte a užite si chvíľku pre seba. Rozmer - kreslo: 70cm x 91cm x 86cm (š x v x h)Rozmer - podnožka: 58cm x 37,5cm x 50cm (š x v x h)Materiál: hliník, teakové drevo, umelý ratan, tkaninaFarba: prírodná, antracitová, sivá

Produkt Higold Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark patrí do skupiny produktov Záhradné kreslá, vyrába ho značka Higold, materiálové prevedenie je Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho v e-shope Estilofina.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Produkt Higold Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark patrí do skupiny produktov Relaxačné kreslá, patrí značke Higold, z materiálu Drevené, Kovové, Lát, nájdete ho u predajcu Estilofina.sk.

Higold Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark - parametre produktu

Hmotnosť19 kg
Dĺžka70 cm
Šírka86 cm
Výška91 cm
MateriálDrevené
Farba
KategóriaStoličky, Kreslá, Záhradné kreslá, Zahradné stoličky, Relaxačné kreslá, Drevené stoličky
ZnačkaHigold
MateriálDrevené, Kovové, Lát
E-shopEstilofina.sk

Higold Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark - história ceny a dostupnosti

Higold Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark - ďalšie zaujímavé produkty

Higold Záhradné kreslo s podnožkou HIGOLD Clark - ako nakúpiť najvýhodnejšie?