Záhradná súprava ALABAMA Hnedá

Záhradná súprava ALABAMA Hnedá

Záhradná súprava ALABAMA Hnedá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 254,70 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná súprava ALABAMA Hnedá - popis produktu

Sedacia súprava ALABAMA je vhodná nielen na záhradu, ale aj do interiérov. Set sa skladá z dvoch kresielok, stolíka a pohovky. Súprava je vyrobená z lisovaného plastu v imitácii umelého ratanu, set je doplnený o pohodlné podušky. Veľká výhoda tohto materiálu je ľahká údržba, odolnosť a dlhá životnosť. Farba:grafit / siváhnedá / sivohnedá Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:lisovaný plast / látka Rozmer stolíka:šírka: 59 cmhĺbka: 59 cmvýška: 43 cm nosnosť: 50 kg Rozmer pohovky:šírka: 129 cmhĺbka: 67 cmvýška: 77 cm nosnosť: 2 x 100 kg Rozmery kresla:šírka: 65 cmhĺbka: 67 cmvýška: 77 cm nosnosť: 100 kg Hmotnosť:31 kg Dodávané v demonte.,Sedacia súprava ALABAMA je vhodná nielen na záhradu, ale aj do interiérov. Set sa skladá z dvoch kresielok, stolíka a pohovky. Súprava je vyrobená z lisovaného plastu v imitácii umelého ratanu, set je doplnený o pohodlné podušky. Veľká výhoda tohto materiálu je ľahká údržba, odolnosť a dlhá životnosť. Farba:grafit / siváhnedá / sivohnedá Výber farby zvoľte vo variantoch produktu. Pokiaľ Vami vybraná variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupná. Materiál:lisovaný plast / látka Rozmer stolíka:šírka: 59 cmhĺbka: 59 cmvýška: 43 cm nosnosť: 50 kg Rozmer pohovky:šírka: 129 cmhĺbka: 67 cmvýška: 77 cm nosnosť: 2 x 100 kg Rozmery kresla:šírka: 65 cmhĺbka: 67 cmvýška: 77 cm nosnosť: 100 kg Hmotnosť:31 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradná súprava ALABAMA Hnedá je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sedacie súpravy, je v ponuke značky ROJAPLAST v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Záhradný nábytok, patrí značke ROJAPLAST, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Produkt Záhradná súprava ALABAMA Hnedá patrí do skupiny produktov Sady nábytku, vyrába ho značka ROJAPLAST, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Záhradná súprava ALABAMA Hnedá - parametre produktu

Záhradná súprava ALABAMA Hnedá - história ceny a dostupnosti

Záhradná súprava ALABAMA Hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná súprava ALABAMA Hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?