Záhradná posteľ Ø 230 cm D2842 Dekorhome #5726714

Záhradná posteľ Ø 230 cm D2842 Dekorhome #5726714

Záhradná posteľ Ø 230 cm D2842 Dekorhome #5726714

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná posteľ Ø 230 cm D2842 Dekorhome - popis produktu

Táto variabilná sedacia súprava v nadčasovom polyratanovom prevedení bude hlavným pútačom každej terasy alebo vnútorného obývacieho priestoru. Polyrattan je veľmi stabilný, ľahko sa čistí a odpudzuje nečistoty. Polyratan je tkaný na extra zosilnenom kovovom ráme. Vďaka nastaviteľným skrutkovacím nožičkám môžete dosiahnuť bezpečné postavenie aj na nerovnom povrchu. Skladacia strieška s piestami poskytuje príjemný tieň na slnku a chráni pred vetrom. Delenú posteľnú plochu je možné behom chvíľky premeniť na stôl a pohodlné taburety pre vás a vašich priateľov. Jednotlivé diely ostrovčeka je možné k sebe pevne spájať spojovacími sponami. Poťahy poťahov sedadiel s hrúbkou 7 cm sú vodoodpudivé. Výsledkom je, že tekutiny nie sú okamžite absorbované a dajú sa ľahko a bez zanechania zvyškov zotrieť. Snímateľné poťahy majú tiež skrytý zips a dajú sa ľahko a pohodlne zložiť a vyprať. Sedáky sú tiež vzájomne spojené, čo zabraňuje nepríjemnému skĺzavaniu. Farba:čierna / vankúše krémová Materiál:umelý ratan - polyratan (PE) / kov / 100% polyester Rozmery postele:ložná plocha: cca Ø 230 cmvýška so sklopenou strechou: 176 cm hrúbka sedadla: 7 cm vankúš: 45 x 45 x 15 cm Rozmer stolíka:priemer: Ø 80 cmvýška: 34 cm Dodávané v demonte Balenie obsahuje:1 x ratanové lehátko2 x zakrivené ratanové lavice1 x okrúhla ratanová stolica4 x podušky9 x podložka na sedenie hrúbka 7cm.1 x slnečná strieškanávod na montážmontážny materiál,Táto variabilná sedacia súprava v nadčasovom polyratanovom prevedení bude hlavným pútačom každej terasy alebo vnútorného obývacieho priestoru. Polyrattan je veľmi stabilný, ľahko sa čistí a odpudzuje nečistoty. Polyratan je tkaný na extra zosilnenom kovovom ráme. Vďaka nastaviteľným skrutkovacím nožičkám môžete dosiahnuť bezpečné postavenie aj na nerovnom povrchu. Skladacia strieška s piestami poskytuje príjemný tieň na slnku a chráni pred vetrom. Delenú posteľnú plochu je možné behom chvíľky premeniť na stôl a pohodlné taburety pre vás a vašich priateľov. Jednotlivé diely ostrovčeka je možné k sebe pevne spájať spojovacími sponami. Poťahy poťahov sedadiel s hrúbkou 7 cm sú vodoodpudivé. Výsledkom je, že tekutiny nie sú okamžite absorbované a dajú sa ľahko a bez zanechania zvyškov zotrieť. Snímateľné poťahy majú tiež skrytý zips a dajú sa ľahko a pohodlne zložiť a vyprať. Sedáky sú tiež vzájomne spojené, čo zabraňuje nepríjemnému skĺzavaniu. Farba:čierna / vankúše krémová Materiál:umelý ratan - polyratan (PE) / kov / 100% polyester Rozmery postele:ložná plocha: cca Ø 230 cmvýška so sklopenou strechou: 176 cm hrúbka sedadla: 7 cm vankúš: 45 x 45 x 15 cm Rozmer stolíka:priemer: Ø 80 cmvýška: 34 cm Dodávané v demonte Balenie obsahuje:1 x ratanové lehátko2 x zakrivené ratanové lavice1 x okrúhla ratanová stolica4 x podušky9 x podložka na sedenie hrúbka 7cm.1 x slnečná strieškanávod na montážmontážny materiál

Tento produkt sa nachádza v kategórii Sedacie súpravy, je v ponuke značky DE v ponuke e-shopu Dekorhome.sk.

Produkt Záhradná posteľ Ø 230 cm D2842 Dekorhome #5726714 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Záhradný nábytok, patrí značke DE, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Sady nábytku, vyrába ho značka DE, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Záhradná posteľ Ø 230 cm D2842 Dekorhome - parametre produktu

Záhradná posteľ Ø 230 cm D2842 Dekorhome - história ceny a dostupnosti

Záhradná posteľ Ø 230 cm D2842 Dekorhome - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná posteľ Ø 230 cm D2842 Dekorhome - ako nakúpiť najvýhodnejšie?