Záhradná stolička K401 Čierna

Záhradná stolička K401 Čierna

Záhradná stolička K401 Čierna

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná stolička K401 Čierna - popis produktu

Záhradná stolička K401 je vyrobená z umelého ratanu a oceľovej konštrukcie v dvoch farebných variantoch: prírodná / čierna a čierna / sivá. Farba:čierna / prírodnásivá / čierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:práškovo lakovaná oceľ / umelý ratan Rozmery:šírka: 47 cmhĺbka: 45 cmvýška: 85 cm výška sedu: 43 cm Nosnosť:100 kg Hmotnosť:4,6 kg Dodávané v demonte.,Záhradná stolička K401 je vyrobená z umelého ratanu a oceľovej konštrukcie v dvoch farebných variantoch: prírodná / čierna a čierna / sivá. Farba:čierna / prírodnásivá / čierna Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:práškovo lakovaná oceľ / umelý ratan Rozmery:šírka: 47 cmhĺbka: 45 cmvýška: 85 cm výška sedu: 43 cm Nosnosť:100 kg Hmotnosť:4,6 kg Dodávané v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Záhradná stolička K401 Čierna je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Ratanové kreslá, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Záhradná stolička K401 Čierna - parametre produktu

Záhradná stolička K401 Čierna - história ceny a dostupnosti

Záhradná stolička K401 Čierna - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná stolička K401 Čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?