Záhradné kreslo GARDENA 1S

Záhradné kreslo GARDENA 1S

Záhradné kreslo GARDENA 1S

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradné kreslo GARDENA 1S - popis produktu

Záhradné kreslo GARDENA 1S je vyrobené z umelého ratanu a konštrukcia je z ocele lakované čiernou farbou.Súčasťou balenia je aj sivá poduška a farebný vankúš.Možno dokúpiť pohovku a stolík GARDENA a vytvoriť tak krásny záhradný set.Farba:čierna / prírodná / viacfarebnáMateriál:umelý ratan / oceľ s práškovým nástrekom / látkaRozmery:šírka: 70 cmhĺbka: 58 cmvýška: 71 cmvýška sedu: 38 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:6,3 kgDodáva sa v demonte.,Záhradné kreslo GARDENA 1S je vyrobené z umelého ratanu a konštrukcia je z ocele lakované čiernou farbou.Súčasťou balenia je aj sivá poduška a farebný vankúš.Možno dokúpiť pohovku a stolík GARDENA a vytvoriť tak krásny záhradný set.Farba:čierna / prírodná / viacfarebnáMateriál:umelý ratan / oceľ s práškovým nástrekom / látkaRozmery:šírka: 70 cmhĺbka: 58 cmvýška: 71 cmvýška sedu: 38 cmNosnosť:100 kgHmotnosť:6,3 kgDodáva sa v demonte.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Záhradné kreslá, vyrába ho značka Halmar, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Produkt Záhradné kreslo GARDENA 1S je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné stoličky, patrí značke Halmar, nájdete ho u predajcu Dekorhome.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Ratanové kreslá, patrí pod značku Halmar, v ponuke predajcu Dekorhome.sk.

Záhradné kreslo GARDENA 1S - parametre produktu

Záhradné kreslo GARDENA 1S - história ceny a dostupnosti

Záhradné kreslo GARDENA 1S - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradné kreslo GARDENA 1S - ako nakúpiť najvýhodnejšie?