Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo #7123476

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo #7123476

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo #7123476

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo - popis produktu

THEGORI je záhradná skriňa na náradie s atraktívnym a štýlovým dizajnom, ktorá sa hodí do akéhokoľvek prostredia. Pripomína domček so strieškou a môže slúžiť na úschovu náradia, kvetináčov a ďalších potrebných vecí pre prácu v záhrade. Skriňa je vyrobená z kvalitného hnedého dreva s asfaltovou šindľovou strechou, ktorá je trvanlivá a ľahko sa udržuje. Šikmá konštrukcia zaisťuje efektívny odvod vody a snehu. V hornej časti pod strechou je malý úložný priestor vo forme podkrovia. Skriňa sa otvára pomocou praktických dverí s kovovými pántami a západkou. Za dverami sa nachádzajú tri police na pravej strane a priestor na ľavej strane na uloženie náradia. Thegori stojí na stabilných drevených nohách a dodáva sa v dvoch farebných variantoch. Je vhodná na náradie, záhradné potreby a iné záhradné príslušenstvo. Farba:prírodné drevosivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne drevo / asfaltový šindeľ Rozmery:šírka: 65 cmhĺbka: 51,5 cmvýška: 179 cm výška nožičiek. 8 cm Nosnosť:5 kg (jedna polica) Hmotnosť:24 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo #7123476 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné náradie, vyrába ho značka VIPKON, farebný variant je hnedá, materiálové prevedenie je Asfalt, nájdete ho v e-shope Inpostele.sk.

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo - parametre produktu

FARBASivá
FARBAHnedá
ŠTÝLVidiecky
ŠTÝLPraktický
ŠTÝLJednoduchý
HMOTNOSŤ24 kg
MATERIÁLMasívne drevo
MATERIÁLAsfalt
ŠÍRKA65 cm
DEKORDrevo prírodné
ÚLOŽNÝ PRIESTORÁno
NOSNOSŤ5 kg
POČET POLÍC4
VÝŠKA179 cm
DVEREDvere na pántoch
DVEREJednokrídlové
HĹBKA51,5 cm
BAREVNÁ VARIANTAPrírodné drevo
Hmotnosť24000.000g
KategóriaSkrine, Regály, Náradie, Zahradné náradie
ZnačkaVIPKON
Farbahnedá
MateriálAsfalt
E-shopInpostele.sk

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo - história ceny a dostupnosti

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?