Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo #7122324

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo #7122324

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo #7122324

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo - popis produktu

THEGORI je záhradná skriňa na náradie s atraktívnym a štýlovým dizajnom, ktorá sa hodí do akéhokoľvek prostredia. Pripomína domček so strieškou a môže slúžiť na úschovu náradia, kvetináčov a ďalších potrebných vecí pre prácu v záhrade. Skriňa je vyrobená z kvalitného hnedého dreva s asfaltovou šindľovou strechou, ktorá je trvanlivá a ľahko sa udržuje. Šikmá konštrukcia zaisťuje efektívny odvod vody a snehu. V hornej časti pod strechou je malý úložný priestor vo forme podkrovia. Skriňa sa otvára pomocou praktických dverí s kovovými pántami a západkou. Za dverami sa nachádzajú tri police na pravej strane a priestor na ľavej strane na uloženie náradia. Thegori stojí na stabilných drevených nohách a dodáva sa v dvoch farebných variantoch. Je vhodná na náradie, záhradné potreby a iné záhradné príslušenstvo. Farba:prírodné drevosivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne drevo / asfaltový šindeľ Rozmery:šírka: 65 cmhĺbka: 51,5 cmvýška: 179 cm výška nožičiek. 8 cm Nosnosť:5 kg (jedna polica) Hmotnosť:24 kg Dodávané v demonte.,THEGORI je záhradná skriňa na náradie s atraktívnym a štýlovým dizajnom, ktorá sa hodí do akéhokoľvek prostredia. Pripomína domček so strieškou a môže slúžiť na úschovu náradia, kvetináčov a ďalších potrebných vecí pre prácu v záhrade. Skriňa je vyrobená z kvalitného hnedého dreva s asfaltovou šindľovou strechou, ktorá je trvanlivá a ľahko sa udržuje. Šikmá konštrukcia zaisťuje efektívny odvod vody a snehu. V hornej časti pod strechou je malý úložný priestor vo forme podkrovia. Skriňa sa otvára pomocou praktických dverí s kovovými pántami a západkou. Za dverami sa nachádzajú tri police na pravej strane a priestor na ľavej strane na uloženie náradia. Thegori stojí na stabilných drevených nohách a dodáva sa v dvoch farebných variantoch. Je vhodná na náradie, záhradné potreby a iné záhradné príslušenstvo. Farba:prírodné drevosivá Výber farby zvoľte vo variante produktu. Pokiaľ Vami vybraný variant nie je vo výbere, je dočasne nedostupný. Materiál:masívne drevo / asfaltový šindeľ Rozmery:šírka: 65 cmhĺbka: 51,5 cmvýška: 179 cm výška nožičiek. 8 cm Nosnosť:5 kg (jedna polica) Hmotnosť:24 kg Dodávané v demonte.

Produkt Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo #7122324 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zahradné náradie, vyrába ho značka VIPKON, nájdete ho v e-shope Dekorhome.sk.

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo - parametre produktu

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo - história ceny a dostupnosti

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo - ďalšie zaujímavé produkty

Záhradná skriňa na náradie THEGORI Prírodné drevo - ako nakúpiť najvýhodnejšie?