Zafferano Olivia mini 3K nabíjateľná stolná lampa fialová

Zafferano Olivia mini 3K nabíjateľná stolná lampa fialová

Zafferano Olivia mini 3K nabíjateľná stolná lampa fialová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Zafferano Olivia mini 3K nabíjateľná stolná lampa fialová - popis produktu

Nabíjacia stolová LED lampa Olivia mini 3K so stmievačom a funkciou CCT - na vnútorné aj vonkajšie použitie vďaka stupňu krytia IP65 Stolová LED lampa Olivia mini 3K je dokonalým spoločníkom pre každého, kto oceňuje štýlový dizajn a praktické funkcie. Vďaka nabíjateľnej batérii, ktorú možno dobiť v priebehu 6 hodín pomocou priloženej kontaktnej nabíjacej stanice (vrátane napájacieho zdroja do zásuvky, na použitie v suchých interiéroch), poskytuje stolná lampa 9 hodín autonómneho svietenia. To možno regulovať pomocou integrovaného dotykového stmievača a možno ho tiež prepínať na tri teploty teplej bielej farby (2 200 K / 2 700 K / 3 000 K). Vďaka konštrukcii odolnej voči poveternostným vplyvom (IP65) ju možno prevádzkovať aj na terase alebo v záhrade.

Produkt Zafferano Olivia mini 3K nabíjateľná stolná lampa fialová patrí do skupiny produktov LED osvetlenie, patrí značke Zafferano, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED lampy, patrí značke Zafferano, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Produkt Zafferano Olivia mini 3K nabíjateľná stolná lampa fialová je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stolné lampy, vyrába ho značka Zafferano, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Zafferano Olivia mini 3K nabíjateľná stolná lampa fialová - parametre produktu

Zafferano Olivia mini 3K nabíjateľná stolná lampa fialová - história ceny a dostupnosti

Zafferano Olivia mini 3K nabíjateľná stolná lampa fialová - ďalšie zaujímavé produkty

Zafferano Olivia mini 3K nabíjateľná stolná lampa fialová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?