WEVER & DUCRÉ Roomor 1.0 Závesné svietidlo MP čierne 4 000K

WEVER & DUCRÉ Roomor 1.0 Závesné svietidlo MP čierne 4 000K

WEVER & DUCRÉ Roomor 1.0 Závesné svietidlo MP čierne 4 000K

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WEVER & DUCRÉ Roomor 1.0 Závesné svietidlo MP čierne 4 000K - popis produktu

Okrúhle závesné svietidlo LED Roomor 1.0 - ideálne na priame osvetlenie úloh v kancelárii Konštrukcia jednolampového závesného svietidla Roomor 1.0 LED pozostáva z okrúhleho tienidla vyrobeného z tlakovo liateho hliníka, ako aj z farebne zladenej montáže s drôteným lanom, káblom a okrúhlym vrchlíkom. Svetlo integrovaných LED diód sa vyžaruje cez mikroprismatický kryt, takže sa dosahuje veľkoplošné a homogénne priame osvetlenie. Vďaka nízkemu oslňujúcemu efektu sa Roomor 1.0 môže používať aj nad pracovnými stanicami VDU (v súlade s normou DIN EN 12464-1). - vrátane ovládacieho zariadenia - externe stmievateľné (DALI push dim s pamäťovou funkciou) - Dobrá regulácia oslnenia: UGR < 19 - Dobré podanie farieb: CRI ≥ 90

Tento produkt sa nachádza v kategórii LED svietidlá, patrí značke Wever & Ducré Lighting, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt WEVER & DUCRÉ Roomor 1.0 Závesné svietidlo MP čierne 4 000K je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED osvetlenie, patrí značke Wever & Ducré Lighting, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

WEVER & DUCRÉ Roomor 1.0 Závesné svietidlo MP čierne 4 000K - parametre produktu

WEVER & DUCRÉ Roomor 1.0 Závesné svietidlo MP čierne 4 000K - história ceny a dostupnosti

WEVER & DUCRÉ Roomor 1.0 Závesné svietidlo MP čierne 4 000K - ďalšie zaujímavé produkty

WEVER & DUCRÉ Roomor 1.0 Závesné svietidlo MP čierne 4 000K - ako nakúpiť najvýhodnejšie?