WC kefa s dávkovačom čistiaceho prostriedku Bruilet, InnovaGoods 3545

WC kefa s dávkovačom čistiaceho prostriedku Bruilet, InnovaGoods 3545

WC kefa s dávkovačom čistiaceho prostriedku Bruilet, InnovaGoods 3545

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 16,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

WC kefa s dávkovačom čistiaceho prostriedku Bruilet, InnovaGoods 3545 - popis produktu

Toaletná kefa InnovaGoods Bruilet s dávkovačom mydla ponúka oproti bežným kefám viacero výhod. Táto toaletná kefa je antibakteriálna a oveľa hygienickejšia, pretože držiak kefy má drážky, ktoré filtrujú prebytočnú vodu a odnímateľnú odkvapkávaciu misku s vetracími otvormi pre rýchle a efektívne sušenie. Jeho mäkké a flexibilné gumené štetiny umožňujú dôkladné čistenie, pričom sa dostanú do kútov toalety bez toho, aby ju poškodili. Rukoväť je odnímateľná a môže byť naplnená trochou toaletnej čistiacej kvapaliny, ktorá sa vysunie pomocou tlačidla. Navyše obsahuje lepiacu podperu na zavesenie na stenu v prípade potreby.Originálny inovatívny a funkčný dizajnOdnímateľný, ľahko sa používa a čistíRýchle a jednoduché schnutie, žiadne kvapkanie alebo rozliatieAntibakteriálne, hygienické, priedušné a umývateľnéStieracia kefa, efektívnejšia, silnejšia a odolnejšiaMäkké a flexibilné štetiny umožňujú prístup na ťažké miesta bez poškriabaniaDržiak na toaletnú kefu s filtračnými otvormi na vypúšťanieOdnímateľná tácka , ktorá zachytáva prebytočnú vodu s vetracími otvormi2 polohy: podlaha alebo stena (vrátane lepiaceho vešiaka, úspora miesta)Odnímateľná ergonomická rukoväť s objemom 100 ml, uzáverom a vyhadzovacím tlačidlomTúto originálnu a kompletnú multifunkčnú toaletnú kefu je možné položiť na podlahu alebo jednoducho zavesiť na stenu pomocou priloženého nalepovacieho vešiaka . Odnímateľný zásobník WC kefy by ste mali pravidelne vyprázdňovať a vypnúť.Nádržka na rukoväti sa ľahko dopĺňa, stačí otočiť hornú časť rukoväte, aby ste ju otvorili, vložiť dezinfekčné tekuté mydlo alebo podobne a opäť zavrieť. Môže sa tiež doplniť cez otvor v rukoväti odstránením zátky. Keď stlačíte tlačidlo na rukoväti, zo spodnej časti kefy vyteká čistiaca kvapalina.Materiál:PPTPRFarba:ŠedáPriesvitnýOriginálny dizajn: Inovatívny a funkčnýTyp: StierkaVlastnosti: AntibakteriálnaVlastnosti: Hygienické, priedušné a umývateľnéNádržka na mydlo: 100 mlErgonomická rukoväť: ProtišmykováMäkké a flexibilné štetiny: Prístup do rohov a zložitých oblastíOdnímateľná odkvapkávacia miska: Jednoduché odkvapkávanieVetracie otvory: RýchloschnúceMultipozícia: Všestranné a prispôsobivéObsahuje: Nalepovací držiak na stenuJednoduché použitie a čistenie: pohodlné a jednoduché použitieKvalitné materiály: Pevné a odolnéOdnímateľné: Jednoduché zloženie a rozloženieĽahký a ovládateľný: Ľahko sa prepravuje a skladujeRozmery cca.: Ø10 x 45 cmV0103545

Produkt WC kefa s dávkovačom čistiaceho prostriedku Bruilet, InnovaGoods 3545 patrí do skupiny produktov WC kefy, patrí pod značku InnovaGoods, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

WC kefa s dávkovačom čistiaceho prostriedku Bruilet, InnovaGoods 3545 - parametre produktu

WC kefa s dávkovačom čistiaceho prostriedku Bruilet, InnovaGoods 3545 - história ceny a dostupnosti

WC kefa s dávkovačom čistiaceho prostriedku Bruilet, InnovaGoods 3545 - ďalšie zaujímavé produkty

WC kefa s dávkovačom čistiaceho prostriedku Bruilet, InnovaGoods 3545 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?