Gumová WC kefa Kleanu InnovaGoods 3258

Gumová WC kefa Kleanu InnovaGoods 3258

Gumová WC kefa Kleanu InnovaGoods 3258

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Gumová WC kefa Kleanu InnovaGoods 3258 - popis produktu

InnovaGoods vám ponúka tie najlepšie novinky pre váš domov, ako je napríklad gumová toaletná kefa Kleanu! Objavte širokú škálu kvalitných výrobkov, ktoré vynikajú svojou funkčnosťou, efektivitou a inovatívnym dizajnom.Originálna antibakteriálna gumová toaletná kefa je omnoho hygienickejšia a odolnejšia ako tradičné kefy. Okrem toho sa veľmi ľahko umýva a čistí. Veľkou výhodou je, že základňa je odnímateľná a priedušná, pretože podpera v kontakte s kefkou má drážky, ktoré filtrujú vodu pre rýchle a efektívne sušenie, čo tiež zabraňuje kvapkaniu a rozliatiu. Vďaka svojim mäkkým a pružným štetinám umožňuje hĺbkové čistenie, ktoré sa dostane do každého kúta toalety. Má ergonomickú, odolnú, protišmykovú a odnímateľnú rukoväť.Parametre:Materiál: TPR, PPHliníkInovatívny a funkčný dizajnAntibakteriálne, kompaktné, odnímateľné, odolnéHygienické, priedušné a umývateľnéMäkké a pružné štetinyErgonomická protišmyková rukoväťAnti-drip and anti-spillPohodlné a ľahko použiteľnéĽahko sa rozoberá a čistíRozmery približne: 12 x 43 x 12 cmBalenie v 24 jazykoch (angličtina, francúzština, španielčina, nemčina, taliančina, portugalčina, holandčina, poľština, maďarčina, rumunčina, dánčina, švédčina, fínčina, litovčina, nórčina, slovinčina, gréčtina, čeština, bulharčina, chorvátčina, slovenčina, estónčina , Ruština, lotyština)V0103258

Produkt Gumová WC kefa Kleanu InnovaGoods 3258 je možné nájsť medzi produktmi v skupine WC kefy, patrí pod značku InnovaGoods, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Gumová WC kefa Kleanu InnovaGoods 3258 - parametre produktu

Gumová WC kefa Kleanu InnovaGoods 3258 - história ceny a dostupnosti

Gumová WC kefa Kleanu InnovaGoods 3258 - ďalšie zaujímavé produkty

Gumová WC kefa Kleanu InnovaGoods 3258 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?