Nerezová WC kefa, RD4055

Nerezová WC kefa, RD4055

Nerezová WC kefa, RD4055

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Nerezová WC kefa, RD4055 - popis produktu

Nerezová WC kefa, RD4055 Lesklý vzhľad Výmenná hlavica kefy Moderný dizajn hygienický Držiak kefy z nehrdzavejúceho kovuv prehľade Celkové rozmery s vloženou toaletnou kefou H x Š x V: cca 39 x 10 x 10 cm WC kefa s celkovou dĺžkou asi 34 cm Nosná hmotnosť kompletnej sady približne 0,3 kg Vyrobené z ušľachtilej ocele a plastu Farby: strieborná a čierna Držiak kefy na WC s kefkou na WC Uprednostňujete elegantné a viditeľne uložené WC kefy? Potom je to toaletná súprava len pre teba. Vyrobené z nehrdzavejúceho kovu vysokej lesklosti. Optimálnu hygienu zabezpečuje nielen vymeniteľná kefa, ale aj voľná plastová nádoba vo vnútri. Ak chcete zmeniť, potrebujete kefu hlavy s priemerom 8 cm a vnútorným závitom približne 12 mm, ako náš model kefy hlavy. podrobnosti o produkte Držiak kefy s vymeniteľnou kefou Elegantný dizajn pre každú kúpeľňu hygienický a odnímateľný plastový kontajner WC kefa s vymeniteľnou hlavou WC kefa elegantne udržiavaná Vyrobené z nerezovej ocele dodávka 1x toaletná sada z nehrdzavejúcej ocele Rd 10024055

Produkt Nerezová WC kefa, RD4055 patrí do skupiny produktov WC kefy, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Nerezová WC kefa, RD4055 - parametre produktu

KategóriaWC kefy
ZnačkaRelaxD
E-shopDizajnove-doplnky.sk

Nerezová WC kefa, RD4055 - história ceny a dostupnosti

Nerezová WC kefa, RD4055 - ďalšie zaujímavé produkty

Nerezová WC kefa, RD4055 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?