Výškovo nastaviteľný skladací transportný vozík na schody RD39232

Výškovo nastaviteľný skladací transportný vozík na schody RD39232

Výškovo nastaviteľný skladací transportný vozík na schody RD39232

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Výškovo nastaviteľný skladací transportný vozík na schody RD39232 - popis produktu

Multifunkčný schodiskový ručný vozík na sťahovanie a ďalšieČi už ide o nábytok, záhradné rastliny, prepravky s nápojmi alebo objemné ťažké bremená, tento odolný vrecový vozík je ideálnou prepravnou pomôckou pri sťahovaní alebo nakladaní. Vďaka kolieskam z tvrdej gumy v tvare hviezdy nie sú schodíky a schodíky pre prepravný vozík žiadnou prekážkou. Podľa potreby si môžete nastaviť výšku rukovätí, aby ste si schodolez prispôsobili svojej výške. So zloženou lopatou je možné schodiskový vozík uložiť a vziať so sebou, aby sa ušetrilo miesto.Skladací transportný vozík na schodyVýškovo nastaviteľná rukoväť pre prispôsobenie vašej vlastnej výškeŠikovný 6-kolesový dizajn na prepravu po schodoch a schodochStabilná oceľová konštrukcia s robustnými kolesami z tvrdej gumyVďaka funkcii skladania ho možno pre úsporu miesta uložiť do pivnice, auta a podIdeálny pomocník pri sťahovaní, nakladaní a preprave a mnoho ďalších.Vrecia nákladné auto schodolez v detaileCelkové rozmery V x Š x H: cca 113 x 48,5 x 66 cmLožná plocha Š x H: cca 31 x 24 cmHĺbka so zloženou ložnou plochou: cca 43 cmRozmery kolies š x h: cca 3,5 x 16 cmMaximálna nosnosť: cca 200 kgHmotnosť: cca 14,9 kgMateriál: oceľ, plast (PP)Farba: čierna, červenározsah doručenia1x schodiskový vozík po jednotlivých častiachS montážnym materiálomilustrované pokynyMateriálové zloženie90% ocele10% plastuRD 10039232

Produkt Výškovo nastaviteľný skladací transportný vozík na schody RD39232 patrí do skupiny produktov Záhradný nábytok, patrí značke RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zahradné vozíky, patrí pod značku RelaxD, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Výškovo nastaviteľný skladací transportný vozík na schody RD39232 - parametre produktu

Výškovo nastaviteľný skladací transportný vozík na schody RD39232 - história ceny a dostupnosti

Výškovo nastaviteľný skladací transportný vozík na schody RD39232 - ďalšie zaujímavé produkty

Výškovo nastaviteľný skladací transportný vozík na schody RD39232 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?