Vreckové nabíjacie svietidlo E05R / 400 lm Fenix® – Čierna (Farba: Čierna)

Vreckové nabíjacie svietidlo E05R / 400 lm Fenix® – Čierna (Farba: Čierna)

Vreckové nabíjacie svietidlo E05R / 400 lm Fenix® – Čierna (Farba: Čierna)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vreckové nabíjacie svietidlo E05R / 400 lm Fenix® – Čierna (Farba: Čierna) - popis produktu

Vreckové nabíjacie svietidlo E05R / 400 Im od spoločnosti Fenix je malé, ľahučké a napriek tomu neuveriteľne výkonné. Štyri režimy svitu, ktoré idú veľmi jednoducho prepínať jedným tlačidlom na boku svietidla, a možnosť pripnúť ho na kľúče, batoh či kabelku, z nej vytvoria váš najobľúbenejší funkčný doplnok.

Integrovaný Li-pol akumulátor

Svietidlo Fenix je napájané vstavaným Li-pol akumulátorom, ktorý sa nabíja cez mikro USB konektor priamo vo svietidle. Na nabíjanie odskrutkujte vodotesnú maticu, ktorá kryje mikro USB konektor. Potom zapojte nabíjací kábel do USB konektora počítača alebo USB adaptéra do elektrickej siete či auta. Počas nabíjania svieti indikačný LED ukazovateľ na červeno, po plnom nabití bude svietiť zeleno.

Zapnutie a vypnutie svietidla

Zapnutie alebo vypnutie svietidla vykonáte pridržaním tlačidla po dobu pol sekundy. Ďalšími krátkymi stlačeniami prepínate cyklicky medzi režimami. Pre aktiváciu BURST režimu pridržíte tlačidlo viac ako jednu sekundu. Po uvoľnení tlačidla sa svietidlo opäť vráti do posledného použitého režimu svietenia.

Ochrana proti nechcenému spusteniu

Ovládacie tlačidlo svietidla je možné uzamknúť, zabránime tým nechcenému spusteniu svietidla. Za týmto účelom ovládacie tlačidlo dvakrát rýchlo stlačte. Svietidlo dvakrát zabliká v najnižšom režime a tým značí uzamknutie. Pre odomknutie zámku znova dvakrát rýchlo stlačíte tlačidlo.

Inteligentná ochrana proti prehriatiu

Svietidlo Fenix má napriek svojim malým rozmerom vysoký výkon pri režimoch najvyššieho svitu. Aby nedošlo k jej prehriatiu a poškodeniu, svietidlo automaticky zníži jas, pokiaľ teplota presiahne kritických šesťdesiat stupňov Celzia. Po návrate teploty do normálu sa môžu najvyššie režimy opäť aktivovať.

Malé, ale odolné

Aby bolo svietidlo Fenix naozaj použiteľné aj v extrémne náročných podmienkach, bol na jeho výrobu použitý materiál z leteckého tvrdeného hliníka. Jeho povrch je tak pevný, odolný a viac chránený proti oderu. Čo sa pozitívne prejaví aj na životnosti svietidla. Samozrejmosťou je vysoká kvalita prevedenia, vodeodolnosť aj odolnosť proti nárazu. Všetko podľa štandardu IP68.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • malé a ľahké
  • vysoko odolné vďaka materiálu z leteckého tvrdeného hliníka
  • výkonná LED Luminus SST-20
  • vodeodolné a nárazuvzdorné podľa IP68
  • integrovaný Li-pol akumulátor
  • 4 režimy svitu
  • zámok proti nechcenému spusteniu
  • inteligentná ochrana proti prehriatiu
  • jednoduchý systém pripnutia na kabelku, batoh, kľúče či pútko nohavíc
  • súčasťou balenia je micro USB kábel, krúžok na uchytenie, náhradný tesniaci o-krúžok

Vreckové nabíjacie svietidlo E05R / 400 lm Fenix® – Čierna (Farba: Čierna) - parametre produktu

Vreckové nabíjacie svietidlo E05R / 400 lm Fenix® – Čierna (Farba: Čierna) - história ceny a dostupnosti

Vreckové nabíjacie svietidlo E05R / 400 lm Fenix® – Čierna (Farba: Čierna) - ďalšie zaujímavé produkty

Vreckové nabíjacie svietidlo E05R / 400 lm Fenix® – Čierna (Farba: Čierna) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?