Svietidlo PD36R PRO / 2800 lm Fenix® (Farba: Čierna)

Svietidlo PD36R PRO / 2800 lm Fenix® (Farba: Čierna)

Svietidlo PD36R PRO / 2800 lm Fenix® (Farba: Čierna)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Svietidlo PD36R PRO / 2800 lm Fenix® (Farba: Čierna) - popis produktu

Taktické svietidlo PD36R PRO / 2800 Im Fenix je ideálnou voľbou pre profesionálov, ozbrojené zložky aj poľovníctvo. Vďaka svojej robustnosti je vhodná aj na použitie na dlhých zbraniach. Všetky parametre svietidla, ako sú svetelný tok, nárazuvzdornosť, vodeodolnosť, dosvit aj doba prevádzky na batérie, sú zmerané v súlade s normou ANSI/NEMA FL 1-2009.

Akumulátor Li-ion aj USB-C konektor

Svietidlo je napájané jedným Li-ion akumulátorom typu 21700, ktorý je súčasťou balenia a nabíja sa priamo vo svietidle cez moderný USB-C konektor. Akumulátor dodá energiu na desiatky hodín svietenia. Pre nabíjanie odklopte gumový kryt konektora na boku svietidla a zapojte kábel USB-C, druhý koniec zapojíte do PC, USB adaptéra, elektrickej siete či auta. Počas nabíjania svieti bočný indikátor červeno, pri plnom nabití sa rozsvieti zeleno.

Indikácia stavu nabitia akumulátora

Cca tri sekundy po zapnutí svietidlo vždy indikuje stav nabitia batérie. Zelená značí plný stav nabitia (100 % - 85 %), zelené blikanie nadpolovičný stav (85 % - 50 %), stále červené (50 % - 25 %) a červené blikanie znamená kriticky vybitý akumulátor. Pri vybitom akumulátore svietidlo začne automaticky prepínať do nižších režimov svitu.

Inteligentná ochrana proti prehriatiu

Vzhľadom na to, že svietidlo dosahuje vysoký výkon, dochádza pri ňom k nárastu teploty. Pokiaľ teplota prekročí 60 stupňov Celzia, dôjde k automatickému zníženiu výkonu. Tým sa zabráni poškodeniu svietidla. Akonáhle teplota klesne, je možné opäť používať najvyšší výkon.

Pamäť a 6 režimov výkonu

LED svietidlo Fenix používa duálny taktický spínač, ktorý umožní ľahšie ovládanie v krízových situáciách. Možno ho tak napríklad rýchlejšie zapnúť priamo do stroboskopického režimu. Skvele poslúži aj pamäť svietidla, vďaka ktorej sa zapne vždy v poslednom režime (okrem stroboskopu). Svietidlo Fenix má 6 režimov svitu.

Jednoduché ovládanie

Pre zapnutie/vypnutie stlačte väčšie tlačidlo umiestnené na konci svietidla. Stlačením vedľajšieho tlačidla môžete kedykoľvek počas prevádzky prepínať medzi režimami svietenia. Pre prepnutie do zábleskového režimu pridržte tlačidlo zhruba pol sekundy. Na zapnutie svietidla priamo do stroboskopického režimu stlačte a držte prepínacie tlačidlo.

Účinná pomoc v krízových situáciách

Hlava LED svietidla Fenix je vybavená úderným hrotom. Je možné ju tak obratom ruky účinne použiť v krízovej situácii na rozbitie skla či sebaobrane.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • 6 režimov výkonu
  • výkonné LED Luminus SFT-70
  • inteligentná ochrana proti prehriatiu
  • indikátor stavu nabitia
  • súčasťou balenia je akumulátor Fenix ARB-L21-5000
  • nabíjací kábel USB-C
  • šnúrka na zápästie
  • puzdro na opasok
  • náhradný o-krúžok
  • odnímateľný klip pre bezpečné a jednoduché nosenie
  • vodotesné a prachuvzdorné podľa štandardu IP68
  • robustné prevedenie vhodné aj na použitie na dlhých zbraniach

Svietidlo PD36R PRO / 2800 lm Fenix® (Farba: Čierna) - parametre produktu

KategóriaSvietidlá, Čelovky

Svietidlo PD36R PRO / 2800 lm Fenix® (Farba: Čierna) - história ceny a dostupnosti

Svietidlo PD36R PRO / 2800 lm Fenix® (Farba: Čierna) - ďalšie zaujímavé produkty

Svietidlo PD36R PRO / 2800 lm Fenix® (Farba: Čierna) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?