Medzi najviac zastúpené značky patria OLIVIE, GOODRIDE, Forbyt, JOHN-C, GymBeam, EMCO, Mixit, By Saygı, SEMIX, Sunar, Vitanella, COUNTRY LIFE, Topnatur, TOPNATUR s.r.o., GRIZLY, PROBIO, domtextilu.sk, MornFlake, eTabletka, Beneto, Tetra, Kinekus, Bonavita, Pandora a Lotto. Všetky značky
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Ryžové vločky vznikajú lisovaním ryže. Patria medzi prirodzene bezlepkové a ľahko stráviteľné potraviny, ktoré vás rýchlo zasýtia. Predstavujú bohatý zdroj komplexných sacharidov so zastúpením vitamínov skupiny B a minerálnych látok (predovšetkým draslíka a fosforu) v
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Zemiakové vločky sú takmer národným jedlom vo Fínsku, kde ich dokážu pripraviť na mnoho spôsobov. Zemiakové vločky sú ľahko stráviteľné a majú pomerne nízky obsah vlákniny. Hlavným zdrojom energie z nich je škrob. Polotovar vyrobený z opraných, parených a sušených
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Ovsené vločky vznikajú lisovaním ovseného zrna. Sú bohatým zdrojom komplexných sacharidov a vlákniny, ktorá prispieva k správnemu tráveniu a pomáha regulovať hladinu cukru v krvi. Navyše obsahujú cenné vitamíny predovšetkým skupiny B a E a minerálne látky ako je horčík,
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi | | Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných
Mix obilných vločiek je vhodný na prípravu chutných a zdravých raňajok plných vlákniny. Dochutiť si ich môžete semienkami, sušeným ovocím alebo orechmi | | Návod na prípravu: Chutné sú s mliekom, jogurtom,medom alebo ovocím. Výborne sa hodia aj do sladkostí, celozrnných
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Vhodné na polievky, omáčky, šaláty, mäso, ryby, marinády, zmesi korenín alebo na ozdobu jedál. | | Návod na prípravu: Podľa chuti pridáme do pripravovaného jedla. | | Zloženie: Paradajkové vločky | | Upozornenie: Uchovávajte mimo dosahu detí. Vyrobené v závode spracovávajúcom
Výroba ovsených vločiek spočíva v lúpaní ovsa a naparovaním zrna. Po dôkladnom vyčistení sa zrno vystaví na istý čas vlhku a následne suchému teplu v sušiarni. Touto technológiou zabezpečíme vznik typickej orechovej arómy budúcich vločiek. Ovsené jadrá sa sparia a na
Výroba ovsených vločiek spočíva v lúpaní ovsa a naparovaním zrna. Po dôkladnom vyčistení sa zrno vystaví na istý čas vlhku a následne suchému teplu v sušiarni. Touto technológiou zabezpečíme vznik typickej orechovej arómy budúcich vločiek. Ovsené jadrá sa sparia a na
Výroba ovsených vločiek spočíva v lúpaní ovsa a naparovaním zrna. Po dôkladnom vyčistení sa zrno vystaví na istý čas vlhku a následne suchému teplu v sušiarni. Touto technológiou zabezpečíme vznik typickej orechovej arómy budúcich vločiek. Ovsené jadrá sa sparia a na
Výroba ovsených vločiek spočíva v lúpaní ovsa a naparovaním zrna. Po dôkladnom vyčistení sa zrno vystaví na istý čas vlhku a následne suchému teplu v sušiarni. Touto technológiou zabezpečíme vznik typickej orechovej arómy budúcich vločiek. Ovsené jadrá sa sparia a na
Výroba ovsených vločiek spočíva v lúpaní ovsa a naparovaním zrna. Po dôkladnom vyčistení sa zrno vystaví na istý čas vlhku a následne suchému teplu v sušiarni. Touto technológiou zabezpečíme vznik typickej orechovej arómy budúcich vločiek. Ovsené jadrá sa sparia a na