Visage Balance (Energy), 50ml - pleťová maska

Visage Balance (Energy), 50ml - pleťová maska

Visage Balance (Energy), 50ml - pleťová maska

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 18 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Visage Balance (Energy), 50ml - pleťová maska - popis produktu

Visage Balance - pleťová maskaPrírodná kozmetikaRevitalizačná pleťová maska je zložená z tých najlepších ingrediencií známych svojím neuveriteľným vplyvom na pokožku. Je určená pre všetky typy pleti, ktoré:spevňuje, omladzuje, vyhladzuje vráskyObsahuje hydroláty:GerániumSlamienkaHydroláty sa nazývajú kvetové vody, to znamená aromatické vody, ktoré sa vyextrahujú počas destilácie silíc. Sú kvalitné a čisté, to znamená, že neobsahujú žiadne pridané látky. Sú teda prírodným produktom vznikajúcim počas procesu parnej destilácie rastlín. Hydroláty sú produkty bohaté na bioaktívne látky všetkých rastlín, z ktorých sú extrahované. Aby boli hydroláty čo najkvalitnejšie, pri parnej destilácii sa používa voda z horských prameňov. Hydrolát pôsobí ako sérum na pleť.Prírodné hydroláty podporujú najmä pleť:optimalizujú jej prirodzené pHna pokožku majú upokojujúce účinkypokožka je po ich použití svieža a vypnutápôsobia antiseptickyharmonizujú pleť, zjednocujú jej tónposilňujú pokožku, zároveň ju hydratujú a zjemňujúMaska na tvár s obsahom čistých prírodných hydrolátov pôsobí výrazne antisepticky a omladzujúco. Hydroláty sú tak jemné a neagresívne, že sa môžu dokonca aplikovať priamo na pokožku. Visage Balance zloženie:Frazncúzsky biely íl, Geránium, Slamienka, Olej z Pistácia lentiscus, Zinok, Cistus ladanifer. Objem: 50mlPrírodná pleťová maska je spojením tých najkvalitnejších ingrediencií, ktoré nám príroda ponúka. Z týchto olejov a hydrolátov vznikla mimoriadne výživná pleťová maska, ktorá viditeľne pleť zanechá pružnejšou a mladšou.Upozornenie podľa nariadenia komisie EÚ: Tento produkt je registrovaný ako doplnok stravy. Nemá schválené liečivé účinky a nejedná sa o liek. Nie je určené ako náhrada pestrej stravy. Neprekračujte odporúčané dávkovanie. Ukladajte mimo dosahu detí. Minimálna trvanlivosť vyznačená na obale.

Produkt Visage Balance (Energy), 50ml - pleťová maska patrí do skupiny produktov Pleťové masky od značky Energy, nájdete ho u predajcu Bohatstvo-Prírody.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťová kozmetika, patrí značke Energy, nájdete ho u predajcu Bohatstvo-Prírody.sk.

Visage Balance (Energy), 50ml - pleťová maska - parametre produktu

Visage Balance (Energy), 50ml - pleťová maska - história ceny a dostupnosti

Visage Balance (Energy), 50ml - pleťová maska - ďalšie zaujímavé produkty

Visage Balance (Energy), 50ml - pleťová maska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?