NASHE Face Mask Kaolin Clay 10g exp. 03/24  - Pleťová maska pre mastnú a kombinovanú pleť

NASHE Face Mask Kaolin Clay 10g exp. 03/24 - Pleťová maska pre mastnú a kombinovanú pleť

NASHE Face Mask Kaolin Clay 10g exp. 03/24  - Pleťová maska pre mastnú a kombinovanú pleť

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NASHE Face Mask Kaolin Clay 10g exp. 03/24 - Pleťová maska pre mastnú a kombinovanú pleť - popis produktu

Jílová detoxikační maska poskytne pleti vynikající čisticí a zklidňující účinky, jemnou exfoliaci a zajistí zmenšení pórů. Zabraňuje tvorbě pupínků a reguluje nadměrnou mastnotu pleti. Obsahuje heřmánek, který příznivě působí proti zarudnutí a podráždění pokožky a má vynikající protizánětlivé a antioxidační vlastnosti. Napomáhá regeneraci buněk a oddaluje proces stárnutí. Maska je obohacená o aromatickou vůni sicilské mandarinky a bergamotu. Vhodná pro smíšenou a mastnou pleť.    Použití: Polovinu obsahu obalu smíchejte s tekutou složkou dle preferencí. Smícháním vznikne hustá pasta, kterou krouživými pohyby naneste na čistou tvář a nechejte volně zaschnout. Poté opláchněte teplou vodou.    Možnosti smíchání:  s vodou - vhodné pro mastnou pleť s mlékem - vhodné pro smíšenou pleť s jablečným octem - vhodné při zarudnutí pokožky s jogurtem - vhodné pro potíže s rozšířenými póry NASHE Chorvátska ručne vyrábaná prírodná kozmetika, ktorá pochádza z historického mesta Pula v Istrii. Produkty tejto malej rodinnej manufaktúry patria medzi tie najvoňavejšie s čím sme sa v organickej kozmetike stretli, napriek tomu sú základom len najkvalitnejšie prírodné ingrediencie bez použitia parabénov, silikónov a umelých vôní. Testované výhradne na ľuďoch a to najčastejšie na zakladatelkách Meri a Monike, ktoré za vznikom značky stoja a ktoré vymýšľajú zloženie aj dizajn všetkých produktov. Ich snom bolo vyrábať kozmetiku prírodnú (natural) a založenú na masle (Shea), vznikla tak značka NASHE, ktorej bestsellerom naozaj sú telové masla, my k tomu odporúčame parfumové oleje vhodné do každej kabelky a jedno z najlepších pleťových sér.

Produkt NASHE Face Mask Kaolin Clay 10g exp. 03/24 - Pleťová maska pre mastnú a kombinovanú pleť je možné nájsť medzi produktmi v skupine Pleťové masky od značky Nashe, nájdete ho u predajcu Navlas.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Pleťová kozmetika, patrí značke Nashe, nájdete ho u predajcu Navlas.sk.

Produkt NASHE Face Mask Kaolin Clay 10g exp. 03/24 - Pleťová maska pre mastnú a kombinovanú pleť patrí do skupiny produktov Prírodná kozmetika od značky Nashe v ponuke e-shopu Navlas.sk.

NASHE Face Mask Kaolin Clay 10g exp. 03/24 - Pleťová maska pre mastnú a kombinovanú pleť - parametre produktu

NASHE Face Mask Kaolin Clay 10g exp. 03/24 - Pleťová maska pre mastnú a kombinovanú pleť - história ceny a dostupnosti

NASHE Face Mask Kaolin Clay 10g exp. 03/24 - Pleťová maska pre mastnú a kombinovanú pleť - ďalšie zaujímavé produkty

NASHE Face Mask Kaolin Clay 10g exp. 03/24 - Pleťová maska pre mastnú a kombinovanú pleť - ako nakúpiť najvýhodnejšie?