NASHE Face Mask Pink Clay 10g exp. 03/24 - Hydratačná a detoxikačná pleťová maska

NASHE Face Mask Pink Clay 10g exp. 03/24 - Hydratačná a detoxikačná pleťová maska

NASHE Face Mask Pink Clay 10g exp. 03/24 - Hydratačná a detoxikačná pleťová maska

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

NASHE Face Mask Pink Clay 10g exp. 03/24 - Hydratačná a detoxikačná pleťová maska - popis produktu

Ílová detoxikačná maska poskytne pleti vynikajúce hydratačné, čistiace a upokojujúce účinky, jemnú exfoliáciu a zaistí zmenšenie pórov. Zabraňuje tvorbe vyrážok a reguluje nadmernú mastnotu pleti. Obsahuje granátové jablko bohaté na vitamíny C, E, A a D. Súbor týchto vitamínov dodá pleti jedinečný antioxidačný efekt. Maska je obohatená o obľúbenú vôňu magnólie a vanilky. Vhodná pre všetky typy pleti.   Použitie: Polovicu obsahu obalu zmiešajte s tekutou zložkou podľa preferencií. Zmiešaním vznikne hustá pasta, ktorú krúživými pohybmi naneste na čistú tvár a nechajte voľne zaschnúť. Potom opláchnite teplou vodou.   Možnosti zmiešaniu: s vodou - vhodné pre mastnú pleť s mliekom - vhodné pre zmiešanú pleť s jablčným octom - vhodné pri začervenania pokožky s jogurtom - vhodné pre problémy s rozšírenými pórmi NASHE Chorvátska ručne vyrábaná prírodná kozmetika, ktorá pochádza z historického mesta Pula v Istrii. Produkty tejto malej rodinnej manufaktúry patria medzi tie najvoňavejšie s čím sme sa v organickej kozmetike stretli, napriek tomu sú základom len najkvalitnejšie prírodné ingrediencie bez použitia parabénov, silikónov a umelých vôní. Testované výhradne na ľuďoch a to najčastejšie na zakladatelkách Meri a Monike, ktoré za vznikom značky stoja a ktoré vymýšľajú zloženie aj dizajn všetkých produktov. Ich snom bolo vyrábať kozmetiku prírodnú (natural) a založenú na masle (Shea), vznikla tak značka NASHE, ktorej bestsellerom naozaj sú telové masla, my k tomu odporúčame parfumové oleje vhodné do každej kabelky a jedno z najlepších pleťových sér.

Produkt NASHE Face Mask Pink Clay 10g exp. 03/24 - Hydratačná a detoxikačná pleťová maska patrí do skupiny produktov Pleťové masky od značky Nashe, nájdete ho u predajcu Navlas.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťová kozmetika, patrí značke Nashe, nájdete ho u predajcu Navlas.sk.

Produkt NASHE Face Mask Pink Clay 10g exp. 03/24 - Hydratačná a detoxikačná pleťová maska je možné nájsť medzi produktmi v skupine Prírodná kozmetika od značky Nashe v ponuke e-shopu Navlas.sk.

NASHE Face Mask Pink Clay 10g exp. 03/24 - Hydratačná a detoxikačná pleťová maska - parametre produktu

NASHE Face Mask Pink Clay 10g exp. 03/24 - Hydratačná a detoxikačná pleťová maska - história ceny a dostupnosti

NASHE Face Mask Pink Clay 10g exp. 03/24 - Hydratačná a detoxikačná pleťová maska - ďalšie zaujímavé produkty

NASHE Face Mask Pink Clay 10g exp. 03/24 - Hydratačná a detoxikačná pleťová maska - ako nakúpiť najvýhodnejšie?