Vibia Palma 3702 nástenné svietidlo kvetináč biele

Vibia Palma 3702 nástenné svietidlo kvetináč biele

Vibia Palma 3702 nástenné svietidlo kvetináč biele

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vibia Palma 3702 nástenné svietidlo kvetináč biele - popis produktu

LED nástenné svietidlo Palma 3702 s nádobou na sadenie Palma predstavuje spolužitie dvoch prírodných javov, a to svetla a vegetácie. Nástenné svietidlo sa skladá na jednej strane z opálovej sklenenej gule, ktorá je zložená z dvoch polovíc, a na druhej strane z kvetináča z akrylového skla. Teplé svetlo pevne zabudovaných LED diód je cez sklo jemne rozptýlené v miestnosti a súhra s rastlinnými úponkami vytvára útulnú atmosféru. Oba prvky sú pripevnené k nenápadnému držiaku, takže sa navrhuje úžasný plávajúci efekt. Dizajnér Antoni Arola sa nechal inšpirovať visutými záhradami staroveku a pomocou neho vytvoril jedinečný koncept osvetlenia, ktorý v roku 2018 získal nemeckú cenu za dizajn. Vďaka kombinácii svetla a rastlín je možné v interiéri usporiadať záhradné úpravy, ktoré podčiarkujú najrôznejšie koncepty miestností.

Produkt Vibia Palma 3702 nástenné svietidlo kvetináč biele je možné nájsť medzi produktmi v skupine LED svietidlá, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Tento produkt nájdete v skupine LED osvetlenie, patrí značke Vibia, nájdete ho v e-shope Svetla.sk.

Produkt Vibia Palma 3702 nástenné svietidlo kvetináč biele patrí do skupiny produktov LED nástenné svietidlá od značky Vibia, v ponuke predajcu Svetla.sk.

Vibia Palma 3702 nástenné svietidlo kvetináč biele - parametre produktu

Vibia Palma 3702 nástenné svietidlo kvetináč biele - história ceny a dostupnosti

Vibia Palma 3702 nástenné svietidlo kvetináč biele - ďalšie zaujímavé produkty

Vibia Palma 3702 nástenné svietidlo kvetináč biele - ako nakúpiť najvýhodnejšie?