Vešiak s botníkom a lavicou RD4984

Vešiak s botníkom a lavicou RD4984

Vešiak s botníkom a lavicou RD4984

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vešiak s botníkom a lavicou RD4984 - popis produktu

Vešiak na oblečenie s lavicouV malých bytoch s obmedzeným úložným priestorom je najdôležitejšia funkčnosť nábytku. Tento stojan na kabáty kombinuje funkciu s moderným a krásnym vzhľadom, ktorý pripomína škandinávske vzory. Prírodný bambus s bielymi akcentmi dodáva vášmu vstupnému priestoru útulný nádych. Praktická lavica má integrovanú poličku - v stojane na oblečenie je miesto pre mnoho búnd, šálov, tašiek a topánok.Charakteristika:3v1: Priestranný stojan na oblečenie so stojanom na topánky a poličkou - veľa miesta na uskladneniePodrobnosti: Robustný vešiak na kabáty z prírodného bambusu a bieleho MDFViac miesta: Poskytnite odkladací priestor na chodbe, alebo vstupnom priestore v kancelárii pomocou stojanu na kabátySamostatne stojace: halový vešiak je možné umiestniť kdekoľvek bez vŕtania - rýchla montáž pomocou montážneho materiáluZavesiť: Samostatne stojaci vešiak s háčikmi - na bundy, kabáty, šály, kabelky a oveľa viac.Obsah:1x stojan na šaty, demontovanýS montážnym materiálomParametre:Rozmery V x Š x H: cca 150 x 70,5 x 30 cmVáži cca 7 kgHáčiková lišta max. 20 kg zaťažiteľnéKaždá polica max. 15 kg zaťažiteľnéVyrobené z bambusu a MDFV prírodnej a bielej farbeStojan na topánky a šatňa v jednomRozmery police Š x H: cca 70 x 30 cmRozmery stojana na topánky Š x H: cca 67 x 30 cmVzdialenosť medzi policami: cca 26,5 cmVzdialenosť medzi hornou poličkou a háčikom: približne 99 cmRD10024984 

Tento produkt nájdete v skupine Vešiaky na oblečenie, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Vešiak s botníkom a lavicou RD4984 - parametre produktu

Vešiak s botníkom a lavicou RD4984 - história ceny a dostupnosti

Vešiak s botníkom a lavicou RD4984 - ďalšie zaujímavé produkty

Vešiak s botníkom a lavicou RD4984 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?