Drevený stojan na kabáty s botníkom, RD7930

Drevený stojan na kabáty s botníkom, RD7930

Drevený stojan na kabáty s botníkom, RD7930

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Drevený stojan na kabáty s botníkom, RD7930 - popis produktu

Obsluha s policou na topánkyS týmto voľne stojacim vešiakom na šaty môžete svoje oblečenie okamžite uložiť na chodbu, spálňu alebo kúpeľňu. Zaveste košele a bundy na hornú koľajnicu. Vďaka zárezom na boku nájdu svoje miesto aj vrecká a vrecká. Topánky a čižmy môžete umiestniť na spodnú policu vešiaka. V prípade potreby posuňte stojan na šaty do druhej polohy a zaveste ho pod uhlom. Drevený komorný stojan sa dá zložiť, aby sa ušetrilo miesto.Stojan na kabáty s vešiakom na topánkyUmiestnite voľne do chodby, spálne alebo kúpeľneOtvorená konštrukcia pre rýchle nazúvanie a vyzliekanieŠatníková tyč na saká, blúzky, košele atď.Zárezy na vonkajšej strane ideálne pre vrecká a taškySpodná polica na topánky, čižmy a inéMožné 2 polohy zavesenia policeZložte, aby ste ušetrili miesto, keď sa nepoužívarozsah doručenia1x komorník po častiachVrátane montážneho materiálubez dekorácieilustrované pokynyStojan na šaty v detaileVeľkosť V x Š x H: cca 153 x 87,5 x 45 cmVeľkosť so šikmou policou V x Š x H: cca 154 x 87,5 x 33 cmVeľkosť po zložení V x Š x H: cca 154,5 x 87,5 x 9 cmNosnosť: 5 kgHmotnosť: cca 3,6 kgMateriál: borovicové drevoFarba: prírodnáDrevený stojan na oblečenieHorná tyč na šaty š x h: cca 87,5 x 2,5 cmSpodná lišta Š x H: cca 67 x 2 cmPolica pod Š x H: cca 63 x 45 cmVzdialenosť medzi tyčou na šaty a spodnou tyčou: cca 104,5 cmVzdialenosť medzi tyčou na šaty a spodnou policou: cca 26 cm10037930

Tento produkt nájdete v skupine Vešiaky na oblečenie, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Drevený stojan na kabáty s botníkom, RD7930 patrí do skupiny produktov Stojany na šaty, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Drevený stojan na kabáty s botníkom, RD7930 - parametre produktu

Drevený stojan na kabáty s botníkom, RD7930 - história ceny a dostupnosti

Drevený stojan na kabáty s botníkom, RD7930 - ďalšie zaujímavé produkty

Drevený stojan na kabáty s botníkom, RD7930 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?