Bambusový stojan na oblečenie s 2 policami na topánky RD0270

Bambusový stojan na oblečenie s 2 policami na topánky RD0270

Bambusový stojan na oblečenie s 2 policami na topánky RD0270

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bambusový stojan na oblečenie s 2 policami na topánky RD0270 - popis produktu

Bambusový stojan na oblečenie s policamiVešiak na šaty vytvára priestor a poriadok vo vašom vstupnom priestore. Je zvlášť vhodný aj pre malé chodby. Na stojane na šaty je priestor pre bundy, kabáty a iné oblečenie. Na dve poschodia je možné uložiť topánky alebo tašky. Horná polica je vhodná aj pre vysoké topánky a čižmy. Stojan na kabáty je vyrobený vysoko kvalitne a robustne. Jeho odolný bambus je odolný proti poškriabaniu.Charakteristika:Vytvára priestor: Úložný priestor na chodbe a vo vstupnom priestore pre bundy, kabáty, košele, šaty a oveľa viac.2 police: Na dve police umiestnite topánky, tašky alebo batohy Stabilný: robustný rám vyrobený z odolného drevaŠetrný k životnému prostrediu: Skladá sa výlučne z bambusu, ktorý sa pestuje udržateľným spôsobom a rýchlo rastieVšestranný: Vhodný aj na použitie v kancelárii alebo v kúpeľni - na uskladnenie uterákov, kúpeľňových doplnkov a oveľa viac.Obsah:stojan je dodávaný v demonteParametre:Veľkosť V x Š x H: cca 150 x 60 x 40 cmVáži približne 4,3 kgTyč na šaty: široká približne 52 cmHorná polica Š x H: 45 x 32 cmDolná polica V x Š x H: cca 21 x 45 x 38 cmRD10020270

Tento produkt sa nachádza v kategórii Vešiaky na oblečenie, patrí pod značku RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Produkt Bambusový stojan na oblečenie s 2 policami na topánky RD0270 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Stojany na šaty, je v ponuke značky RelaxD v ponuke e-shopu Dizajnove-doplnky.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Nemý sluha, je v ponuke značky RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Bambusový stojan na oblečenie s 2 policami na topánky RD0270 - parametre produktu

Bambusový stojan na oblečenie s 2 policami na topánky RD0270 - história ceny a dostupnosti

Bambusový stojan na oblečenie s 2 policami na topánky RD0270 - ďalšie zaujímavé produkty

Bambusový stojan na oblečenie s 2 policami na topánky RD0270 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?