Ventilátor na krb a krbové kachle, sivá RD33817

Ventilátor na krb a krbové kachle, sivá RD33817

Ventilátor na krb a krbové kachle, sivá RD33817

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ventilátor na krb a krbové kachle, sivá RD33817 - popis produktu

Ekologický ventilátor pre krby, kachle, piecky, sporáky a krbové kachle. Pre svoj chod si vyrába svoju vlastnú elektrinu.Vďaka teplu z krbu, kachlí, kozubu alebo sporáka je ventilátor najekonomickejším spôsobom, ako účinne cirkuluje teplý vzduch po miestnosti.Kachle poskytujú nielen pohodlie, ale aj teplo. Ale často to nie je rovnomerne rozložené v miestnosti, ale stúpa nahor. Bohužiaľ, spodná časť, kde sa zdržiavate, zostáva chladná. Ventilátor kachlí otáčaním 4 lopatiek rovnomerne rozvádza teplo zo sporáka po celej miestnosti. Poháňaný teplom rúry, nepotrebuje žiadnu batériu ani napájanie. Vďaka tichej prevádzke už nič nestojí v ceste oddychu pred krbom.Ventilátor rúry bez napájaniaZabezpečuje rovnomerné rozloženie tepla v miestnostiFunguje na teplo bez elektrinyNespôsobuje takmer žiadny prevádzkový hluk (20-25dB)Pre maximálnu povrchovú teplotu 345°CSpúšťa sa automaticky od teploty cca 65°CPriamy a moderný dizajn sa dobre spájarozsah doručenia1x komínový ventilátor (výber farby)Nemecké pokynyzostavenéAnglické pokynyFrancúzsky návodDetaily komínového ventilátoraRozmery V x Š x H: cca 21 x 19 x 12 cmVýška so zdvihnutou rukoväťou: cca 26 cmRozmery základne Š x H: cca 10 x 8 cmVáži cca 570gVyrobené z hliníkaV rôznych farbáchOznámenia o používaníUmiestnite na sporák a nie priamo pred sporák alebo rúru sporákaNa prepínanie používajte iba striebornú rukoväťOdstráňte ventilátor, ak teplota v rúre prekročí 345 °C10033817

Produkt Ventilátor na krb a krbové kachle, sivá RD33817 patrí do skupiny produktov Krbové kachle, patrí značke RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Ventilátor na krb a krbové kachle, sivá RD33817 - parametre produktu

Ventilátor na krb a krbové kachle, sivá RD33817 - história ceny a dostupnosti

Ventilátor na krb a krbové kachle, sivá RD33817 - ďalšie zaujímavé produkty

Ventilátor na krb a krbové kachle, sivá RD33817 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?