Ventilátor na krb a krbové kachle RD3811

Ventilátor na krb a krbové kachle RD3811

Ventilátor na krb a krbové kachle RD3811

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Ventilátor na krb a krbové kachle RD3811 - popis produktu

Ak aj vy máte problém, že teplo z vašich kachlí sa v miestnosti nerozvádza rovnomerne, ale iba stúpa, potom je pre vás tento praktický sporákový ventilátor tou správnou voľbou. Komínový ventilátor jednoducho umiestnite na stranu rúry tak, aby cez rebrá mohol prúdiť chladný vzduch. 4 lopatky rotora sa otáčajú vplyvom tepla komína a zaisťujú tak rovnomerné rozloženie tepla, bez akejkoľvek elektriny.Ekologický ventilátor pre krby, kachle, piecky, sporáky a krbové kachle. Pre svoj chod si vyrába svoju vlastnú elektrinu.Vďaka teplu z krbu, kachlí, kozubu alebo sporáka je ventilátor najekonomickejším spôsobom, ako účinne cirkuluje teplý vzduch po miestnosti.Veľkosť V x Š x H: cca 21 x 19 x 12 cmVýška vrátane rukoväte: cca 26 cmVeľkosť základne Š x H: cca 10 x 8 cmVáži cca 570gVyrobené z hliníkaV čiernej farbe10033811

Produkt Ventilátor na krb a krbové kachle RD3811 patrí do skupiny produktov Krbové kachle, patrí značke RelaxD, nájdete ho v e-shope Dizajnove-doplnky.sk.

Ventilátor na krb a krbové kachle RD3811 - parametre produktu

Ventilátor na krb a krbové kachle RD3811 - história ceny a dostupnosti

Ventilátor na krb a krbové kachle RD3811 - ďalšie zaujímavé produkty

Ventilátor na krb a krbové kachle RD3811 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?